Добре дошли на бизнес профила на Георги Стефанов


Строителство и ремонти

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Разполагаме с богат ресурс от специалисти и техническо оборудване за извършването на всякакви покривни,вътрешни и довършителни ремонти. За нас няма тайни в строителството и винаги успяваме да реализираме желанията на нашите клиенти! Работим бързо, качествено и на достъпни за всички цени. ВАЖНО!!! -Уговаряне и посещение на място в рамките на 24 часа след свързване с нас в удобния за Вас час за изготвяне на оферта: -Изготвяне на оферта в рамките на 3-5 часа след посещение -Сключване на договор -Започване до 48 часа при одобрение на предложената оферта -Непрекъснат процес на работа -Достъпни за всички цени. След одобрение на офертата се изготвя договор между фирмата-изпълнител и клиента възложител. Договорът е изготвен въз основа на Закона за задълженията и договорите и съдържа: - описание на видовете работи, предмет на договарянето, схеми и други подробности; - цената и начинът на разплащане /най-често 50% се внасят авансово, а останалите се доплащат на една-две вноски при изпълнение на съответен етап от договора/; - крайният срок или сроковете на отделните етапи на изпълнението; - гаранциите и гаранционните условия; - задълженията на страните по договора. С подписването на договора започва да тече уговореният срок за изпълнение.

Специализация и квалификации


Строителство Боядисване Гипсокартон Топлоизолация Замазки Груб строеж Работа на труднодостъпни места Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги!!!

Допълнително


Строителство Боядисване Гипсокартон Топлоизолация Замазки Груб строеж Работа на труднодостъпни места Предлагаме гаранция за всички извършвани услуги!!!