Добре дошли на бизнес профила на Антон Душков


Фирма „Пул Сервиз Варна“ ЕООД е бързоразвиваща се компания, специализирана в изграждане, реконструкция, поддръжка на басейни, СПА центрове, жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси. Развиваща своята дейност в цялата страна, с офис в град Варна.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Ние сме от 10 год.на пазара разполагаме с всякакъв вид специалисти „Пул Сервиз Варна” ЕООД предоставя пакет от услуги по избор на клиента и съдействие на екип от квалифицирани специалисти, които да се грижат за оптималната организация, доброто стопанисване, управление и поддръжка на договорените обекти. Абонаментна поддръжка на басейни, СПА центрове; Абонаментна техническа поддръжка на жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси;

Специализация и квалификации


Фирма „Пул Сервиз Варна“ ЕООД е бързоразвиваща се компания, специализирана в изграждане, реконструкция, поддръжка на басейни, СПА центрове, жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси. Развиваща своята дейност в цялата страна, с офис в град Варна. „Пул Сервиз Варна” ЕООД предоставя пакет от услуги по избор на клиента и съдействие на екип от квалифицирани специалисти, които да се грижат за оптималната организация, доброто стопанисване, управление и поддръжка на договорените обекти. Абонаментна поддръжка на басейни, СПА центрове; Абонаментна техническа поддръжка на жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси; Доставка на препарати и оборудване за почистване и поддръжка на басейни,СПА центрове, фонтани.

Допълнително


Абонаментна техническа поддръжка на жилищни, административни и хотелски сгради и комплекси;