Добре дошли на бизнес профила на MMconcept


Ние ще Ви предложим широк спектър от услуги в областта на ландшафтния дизайн, градинското планиране и урбанизма. Готови сме да Ви съдействаме с експертни съвети и решения.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


MM Concept проектира и изгражда био-басейни и езера за частно ползване, в областта на туризма и общественият сектор. MM Concept е ексклузивния представител на марката BioNova, немска компания, която повече от тридесет години е един от лидерите в проектирането и производството на системи за филтриране на био-басейни и биологични езера за плуване. BioNova присъства със свои собствени дистрибутори в двадесет и девет страни в света и може да се похвали с повече от хиляда системни реализации на своята собствена марка.

Специализация и квалификации


Градински дизайн Покривно озеленяване. Фасадно озеленяване. Градинско и парково обзавеждане. Системи за външно градинско осветление. Проектиране Проектиране на вътрешни дворни пространства. Проектиране на терени със специфичен характер. Площи за отдих в Промишлени предприятия. Проектиране на водни площи в затворени и отворени пространства. Проектиране на външни терени и пространства в почивни комплекси. Спортни и детски площадки. Паркинги. Външни пространства на Промишленни предприятия и халета. Озеленяване на покривни пространства на подземни гаражи.