Добре дошли на бизнес профила на Булев Булев


Колеги с дългогодишен опит в чужбина ,с нужните професипнални квалификации за изпълнение на почти всички видове СМР . От ремон във вашия дом,изграждане по ваше желание на новия Ви дом ,до цялосно извършване на строително монтажни работи на съоръжения и сгради. Също така консултации по всякакви ремонтни и монтажни дейности,изготвяне и консултиране на всякаква строителна документация от строителни техници или строителен инженер!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Изпълнение на СМР груб строеж (кофраж,арматура,бетон, покривна конструкция и метална конструкция),довършителни работи (ВиК ,Ел,ОВК и архитектура),вертикална планоровка и озеленяване-всичко от А до Я, както в чужбина -Германия,Холандия,Белгия,Испания,ЮАР,Швейцария така и в България! Работиле сме и на обществени обекти,като София Тех Парк гр. София,магистрала Струма край Дупница,ДЮШ Лудогорец гр.Разград,Стадион Лудогорец гр. Разград,детски градини в гр. Варна и гр София,изграждане на произвоцтвени халета на Ташев и Галвин гр. София, Н-ТЕЛ гр. София Саниране на сгради по европейски програми в гр. Варна,Мездра,Никопол,Нови Пазар и София

Специализация и квалификации


Всеки един от нас има повече от една професионална квалифилация насочена към строителството на съоръжения и сгради,дипломирани строителни техници с опит над 15 г. в строителството,ръководещи качественото изпълнение на възложените проекти на строителните бригади надзиравани от нашия строителен инженер!