Добре дошли на бизнес профила на Йордан Атанасов


Представям ви Фирма Даникор ЕООД, динамично развиваща се строителна компания, занимаваща се главно с довършителни работи. Занимаваме се със строителство от далечната 2000г, за 20 години натрупахме доста опит в строителния бранш и пожънахме успехи. Нашата мисия е да предлагаме качествени,комплексни решения в областта на строителството с индивидуален подход към всеки клиент!

Сухо строителство е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Като изпълнители можем да се похвалим с участие в изграждането на големи обекти като: София- Mall Paradice, Ring Mall Sofia, комплекс Малкия принц и др. гр.Варна- Grand Mall Varna, Varna Mall. Също и с много ремонтни и довършителни дейсности в участието ни в жилищни блокове, Къщи и вили.

Специализация и квалификации


Екипът ни се състои от 120 усмихнати и позитивни човека, като освен довършителните работи с които можем да Ви бъдем полезни, можем също така да ви съставим: Интериорен дизайн , Екстериорен дизайн, Архитектурна 3D визуализация. Също така разполагаме с различни строителни машини за извършването на зададената от вас задача преди нейния краен срок.

Допълнително


Фирмата е създадена и се стреми да отговори на все по-високите изисквания на разрастващия се строителен пазар в България. Амбициите ни са:  от млада фирма със способен екип да се наложим, като една от водещите фирми в областта си, залагайки на качествено изпълнение в дадения срок;  да работим за удовлетвореност на нашите клиенти чрез създаване на модерни решения за инвестиционните проекти  да изграждаме съвременна Компания ориентирана към европейски метод на работа;  да налагаме високо качество в строителното инвестиционно проектиране;  да развиваме новаторско мислене в Компанията за изграждане на мотивиран екип с висока квалификация.