19 оставени мнения от 32 извършени проекти
4.32 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Християн преди 6 месеца за Ремонт на баня | София

“Много съм доволен. Работата е свършена качествено.”

Росен Спасов преди 8 месеца за Замазка | София

“Човекът е точен. Дойде и свърши работата (саморазливна замазка и боя за подове), както се бяхме уговорили, но поради някаква причина замазката е доста неравна на места, а боята на петна. Може причината да е и в самия под.”

Петър Ганков преди 9 месеца за Лепене на плочки в баня и коридор | София

“Майсторът е точен, коректен и много добър. Доволен съм!”

Андрей преди 10 месеца за Окачен таван в баня | София

“Отличен домакински майстор! Бях изключително доволен от работата, която извърши по поправката на фалшивият таван в банята ми. Работата му беше изключително професионална и с внимание към детайлите. Таванът изглежда перфектно изправен и без никакви следи от повреди. Майсторът беше много точен и завърши проекта в срок. Бих препоръчал Сашо на всеки, който търси качествена и надеждна работа.”

Анатоли Александров преди 11 месеца за Проект за лепене на плочки | София

“Много сме доволни. Перфектно извършен ремонт.”

Виж снимки
Генчо преди 16 месеца за Поставяне на ламиниран паркет | София

“Доволен съм от изпълнението.”

Христина преди 17 месеца за Лепене на плочки след смяна на щрангове в кухня | София

“Чудесно свършена работа в много бърз срок, с отлични резултати. Категорично препоръчвам.”

Сашо Атанасов отговори:

Благодаря Ви!!! .

Петя Арнаудова преди 17 месеца за Смяна на гранитогрес в коридор | София

“Доволни сме, свърши добра работа!”

Здравко Томов преди 25 месеца за Облицовка с плочки на баня | София

“Някои неща бяха свършени добре, други не толкова. След като беше договорена цена, да два пъти се опита да я увеличи с по 50лв - ако мине.”

Виж снимки
Маргарита Илиева преди 19 месеца за Лепене на плочки и теракот | София

“Много е зле. Наехме го за лепене на плочки и теракот в баня,тоалетна ,тераса, коридор и някои довършителни дейности. Плочките в тоалетната с напукаха. Обеща да ги смени без да заплащаме отново за труд и материали. След като на два пъти отлагаше началото на ремонта най-накрая дойде след месец и половина, на единия ден изкърти, на другия поиска да му се заплати с обяснение, че плочките са некачествени. Става въпрос за плочки първо качество закупени от известна верига магазини в София. Поиска пари след като вече беше изкъртил цялата тоалетна, което си е чисто изнудване - ясно е че не можем да останем без тоалетна и че не можем да намерим спешно друг майстор. Изключително ниско качество на извършената работа.”

Сашо Атанасов отговори:

Уважаеми колеги, Уважаеми бъдещи клиенти ,Уважаема аудитория .....Пиша това изказване не за да опровергавам или да се оправдавам ( няма за какво). Просто искам да поправя невярната информация и всеки може сам да си направи изводи. Беше ми казано по телефона ,че два месеца след като извърших ремонт на целия апартамент ( 9 помещения), няколко от плочките в тоалетната са ..НАПУКАНИ..подчертавам..НАПУКАНИ.. Разбира се, че ако така и е по моя вина рекламацията е за моя сметка. На място се оказва, че на десетина плочки (ОТ БЛИЗО 800 ) се е получило...НАПУКВАНЕ НА ГЛАНЦА НА ПЛОЧКИТЕ...този процес се нарича..ИЗРИСЯВАНЕ..и се получава от некачествена обработка на глазурата. За което аз нямам вина и можеше да си тръгна веднага. Проявих разбиране и за да могат да влязат в жилището си аз се съгласих да изпълня поправката като поисках сума колкото да покрие разходите. Беше ми казано че съм ..НЕКОРЕКТЕН.. Остава всеки сам да прецени. И разбира се ....качеството се влоши рязко ,но .....след като всичко беше готово на 100% ....Апелирам за коректност ,такава каквото се очаква от мен...С УВАЖЕНИЕ....АТАНАСОВ

Ангел Андреев преди 20 месеца за Довършителни работи в апартамент | София

“Пишман майстор! Майстор но на късия разказ! Абсолютно непрофесионална работа, против всякакви правила за полагане на фаянс и гранитогрес, не знам как е работил в Германия!!!
Наистина се изисква майсторлък на саморазливна замазка да има кухини под гранитогреса на пода, ослепил плочка с лекота само с шпакла, за да попълня кухината.
НЕ НАЕМАЙТЕ ТОЗИ МАЙСТОР, ЗА ДА НЯМАТЕ ГЛАВОБОЛИЯ ПОСЛЕ!!!! Банята няма да коментирам!!!”