11 оставени мнения от 19 извършени проекти
4.18 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Петя Георгиева преди 10 месеца за Измазване на част от стена | София

“Отлично свършена работа. Много бързо реагираха. Препоръчвам!”

Виж снимки
Андрей преди 11 месеца за Лепене на плочки в три стаи на панелен апартамент | София

“Коректен, работи чисто. Изпълнява в срок.”

Стеляна Иванова преди 13 месеца за Лепене на плочки на тераса | Пловдив

“Справиха се много бързо и много добре за полагане на замазка върху фибран с мрежа, след това плочки.Допълнително сложиха и цокъл, а плочките и цокъла са от мен. Заплатената цена е съобразена с положения труд и според мен е напълно нормална.”

Юлия Петрова преди 7 месеца за Ремонт на тераса - спешно! | София

“Реагираха бързо и веднага започнаха работа, за което съм им благодарна. За непрофесионално око работата изглежда отлично свършена. За съжаление не е направен наклон и когато вали, водата се събира на локва в средата на терасата. За още по-голямо съжаление бях помолила да бъде спазено определено отстояние от тавана до плочката, но при монтажа на безпрофилно остъкляване на терасата разбрах, че от едната страна то не е спазено, в следствие на което конструкцията не пасна и сега от едната страна има процеп между двете стъкла.”

Иван преди 11 месеца за Измазване на мазе (стени, тавани) | Батановци

“Бързи и експедитивни, но работят немарливо и претупват нещата. Лошо отношение цена качество. Ако нямате възможност да ги следите и контролирате стриктно, потърсете друг изпълнител.”

Иво преди 23 месеца за Гискартонена стена с отвор за врата | София

“мърлячи. разбрахме се готова за боядисване. трябваше да спорим дали шпакловката е включена - в крайна сметка я направиха (затова вдигам една звезда) но с краката си.”