11 оставени мнения от 19 извършени проекти
4.18 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Петя Георгиева преди 9 месеца за Измазване на част от стена | София

“Отлично свършена работа. Много бързо реагираха. Препоръчвам!”

Виж снимки
Цветомир преди 9 месеца за Изливане на плоча | Самоков

“Точен, коректен . Свършиха работата бързо.”

Виж снимки
Андрей преди 10 месеца за Лепене на плочки в три стаи на панелен апартамент | София

“Коректен, работи чисто. Изпълнява в срок.”

Стеляна Иванова преди 12 месеца за Лепене на плочки на тераса | Пловдив

“Справиха се много бързо и много добре за полагане на замазка върху фибран с мрежа, след това плочки.Допълнително сложиха и цокъл, а плочките и цокъла са от мен. Заплатената цена е съобразена с положения труд и според мен е напълно нормална.”

Ваня преди 15 месеца за Ремонт на стълбище | София

“Доволна съм, момчетата си свършиха много бързо и коректно работата.”

Алекс Петров преди 21 месеца за Ремонт на баня | Елин Пелин

“Добре свършена работа в уговорените срокове... Препоръчвам.”

Светла Тилева преди 25 месеца за Обръщане на алуминиева врата | София

“Наех го за обръщане на зидове. Добре свършена работа, бързо и коректно. Уговорихме се предварително за материали и плащането им. Дойде навреме в уговорения час. Единствена забележка беше че платих материал, който реално не използваха и ми го остави. Надявах се да ми предложи да го вземат и върне обратно или използва за друг проект, но не стана. Все пак задачата беше изпълнена. Бих го наела пак.”

Антоанета Николова преди 28 месеца за Обръщане на прозорци от вътрешната страна | София

“Аз имах нужда от съвсем обикновена, елементарна услуга. Ангел подходи адекватно, дори веднага при огледа прецени, че може да свърши работата на момента. Нямам забележки, комуникацията и изпълнението е отлично.”

Юлия Петрова преди 6 месеца за Ремонт на тераса - спешно! | София

“Реагираха бързо и веднага започнаха работа, за което съм им благодарна. За непрофесионално око работата изглежда отлично свършена. За съжаление не е направен наклон и когато вали, водата се събира на локва в средата на терасата. За още по-голямо съжаление бях помолила да бъде спазено определено отстояние от тавана до плочката, но при монтажа на безпрофилно остъкляване на терасата разбрах, че от едната страна то не е спазено, в следствие на което конструкцията не пасна и сега от едната страна има процеп между двете стъкла.”

Иван преди 10 месеца за Измазване на мазе (стени, тавани) | Батановци

“Бързи и експедитивни, но работят немарливо и претупват нещата. Лошо отношение цена качество. Ако нямате възможност да ги следите и контролирате стриктно, потърсете друг изпълнител.”

Иво преди 22 месеца за Гискартонена стена с отвор за врата | София

“мърлячи. разбрахме се готова за боядисване. трябваше да спорим дали шпакловката е включена - в крайна сметка я направиха (затова вдигам една звезда) но с краката си.”