8 оставени мнения от 11 извършени проекти
4.38 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Никол преди 6 месеца за Транспортна дейност | София

“Добра работа свършиха.”

Иван Гигов преди 15 месеца за Проект за довършителни работи | София

“Добра работа на разумни цени, препоръчвам.”

Костадин Костов отговори:

mersi

Славея Неделчева преди 17 месеца за Почистване и поставяне на мрежа на тераса | Стара Загора

“Не успяха да ми помогнат за тази дейност, но направиха козметичен ремонт и укрепване на тераса на друг обект в София, от който съм много доволна. Препоръчвам!”

Делян Дилков преди 18 месеца за Теч в баня | София

“Отлична комуникация, бърза работа, минимални щети при ремонта, любезно отношение. След ремонта, за момента, всичко изглежда наред. Нямам забележки.”

Александър Крантев преди 18 месеца за Спешен ремонт на теч в баня | София

“Дойдоха навреме, свършиха добра работа, почистиха и си тръгнаха. Задачата се оказа по-сложна и времеемка от това, което първоначално мислехме, но накрая не поискаха повече пари от това за което се бяхме разбрали - нещо, което техни колеги масово правят. Доволен съм, няма какво повече да иска човек!”

Кети Попова преди 19 месеца за Шпакловка на стена и таван | София

“Много съм доволна. Изключително прецизно и чисто.”

Костадин Костов отговори:

Мерси.

Камелия Костова преди 19 месеца за Ремонт на баня | София

“Работата беше свършена в срок, пазеха чисто. Разумни цени, и много добре свършена работа. Много съм даволна. Препоръчвам!”

Sammy Panov преди 20 месеца за Ремонт на баня | София

“Пълна катастрофа!! Това не е изпълнител на строителни ремонти, а живо бедствие. Първо срок за изпълнение по устен договор 15~ 16 дена. Изпълнение повече от 30 дена. Мръсотия на обекта до шия, търка шпакловани стени без прохоуловител без покритие на пода. Отвара врати и прозорци и целият апартамент е в ситна прах. Спални хол и т. н. Изгражда нов водопровод в баня без да прави сметка къде и на каква височина ще остави изводи за душ казанче и т.н. Резултата плачевен, душа на 1.40 височина, става по ръста на дете. Душа е статичен. Мога да продължавам, но не виждам смисъл. В случай, че искате да си дадете на вятъра парите и като бонус да си скъсате нервите, това е вашият нов майстор за новата ви баня.”

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“От 15 години ползвам услугите на Костадин за различни ремонтни дейности като започнем от ремонта на моя тристаен апартамент и продължим с бодисване и други по-дребни. Това говори достатъчно за доверието ми към майстора.”

на 16 Jul 2022 от Ивон Бетева

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Работи изключително добре и на добри цени. Първо прави апартамента ми, а после вилата на майка ми и на мой приятел апартамента. Дори за най малкото се обръщам към него. Например ремонт на входа.
Препоръчвам го, защото е и добродушен. Ако нещо малко обърка, винаги си го поправя.”

на 18 May 2022 от Галя