Добре дошли на бизнес профила на Стефан Стефанов


CS SOLARIS GROUP е официален и екслузивен вносител на висококачествени Соларни системи както за дома така и за Индустриални соларни системи.С възожност за автономен режим на електрозахранване. Фирмата поддържа на склад широка гама от Соларни панели с различна мощност съобразена спрямо Проекта. Фирмата предлага: Електроизграждане , Системи за достъп и СОД , Видеонаблюдение.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Опита ни е 10 годишен в изграждане на електро инсталации, ГРТ табла и Проектиране и изграждане на Соларни системи за производство на електроенергия.

Специализация и квалификации


Нашите служители са млади, амбициозни и професионални и подкрепят растежа на компанията чрез опит и иновации. Нашият работен дух е да вземем предвид идеите на нашите служители и да подкрепяме непрекъснато развитието на техните знания в новите технологии. Мултипрофесионалният екип на нашата компания се състои от продавачи, дизайнери и монтажници, които са силно мотивирани да предоставят най -доброто обслужване в тази област. Целта на CS SOLARIS GROUPе да предостави услуга, съобразена с нуждите, изискванията и интересите на нашите клиенти.