7 оставени мнения от 9 извършени проекти
4.86 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Виолета Танчева преди 11 месеца за Цялостен ремонт на балкон | София

“Отлична работа! Доволни сме и за в бъдеще ще продължим да разчитаме на Емилиян за всякакви ремонтни дейности.”

Кристиян Биот преди 14 месеца за Довършителни дейности в апартамент | София

“Преди няколко дни завършихме цялостен ремонт на апартамент от 120 кв.м
През няколко месечната работа Емилиян винаги се отнася изключително отговорно към поетите ангажименти. Всички извършвани от Емилиян разнородни ремонтни дейности се характеризират с качество и внимание към детайлите. От голяма помощ за успешното завършване на ремонта бяха съветите на Емилиян във връзка с материали, начин на изпълнение, последователност и други от значение.
При нужна, Емилиян ни свързваше с негови контакти и други изпълнители на специфични ремонтни дейности които също се представиха на ниво и ни бяха от помощ. От наша страна горещо препоръчваме Емилиян като качествен и коректен майстор и изпълнител.”

Георги преди 15 месеца за Проект за довършителни вътрешни ремонти | София

“Емо се справи добре с поставената задача”

Боряна Кацарска преди 17 месеца за Лепене на гранитогрес 60 х 120 | София

“Имаше отлагане на старта на проекта поради обвързването на работата с други предшестващи технологични процеси. Независимо от това Емо много бързо отреагира с отложеното стартиране на работата. Забележката ми е, че в самия процес на работа имаше 2 дни, в които след предварителна уговорка, че ще работи, той не се явяваше и отлагаше за следващ ден, изтъквайки обективни причини. Неудобството беше, че се ангажираше човек, който да е на място и да осугири достъп, а майсторът не се появяваше. По отношение на работата- давам положителна оценка.”

Теодора Ватова преди 18 месеца за Ремонт на тераса | София

“Отговорен и надежден майстор. Работата беше свършена спрямо първоначалната уговорка.”

Теодора Богданова преди 18 месеца за Шпакловка и боядисване на помещение | София

“Емо реагира много бързо и започна работа по обекта няколко дни след като се уговорихме. Цената за труд която ми даде беше добра и нямаше разлика до финала. Комуникацията беше лесна и безпроблемна. Работата която свърши беше по уговорка, с изключение на ВиК проблем, който не беше предвидил. Въпреки всичко, той реагира адекватно и помогна да намерим човек който да отстрани проблема. Относно спазването на чистота- имах някои забележки, но той ги взе предвид и се постара да ги спази. Ремонтът беше извършен в срок. Препоъчвам работата с Емо и бих се свързала с него и за бъдещи проекти.”

Виж снимки

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Скоро работихме с майстор Емилян Иванов, който извърши основен ремонт на моя апартамент. Мога да кажа, че работи много качествено, знае какво прави и как да се направи. Абсолютно препоръчвам.”

на 01 Sep 2022 от Дора Давидова

Качена препоръка, Архитектура и дизайн

“Изключително съм довоелн от изпълнителя свърши работа много бързо и качествено и го препоръчвам горещо на всеки който има нужда от качествен изпълнител.”

на 12 Jul 2023 от Калоян

Качена препоръка, Боядисване и декорация

“Работих с Емилян направи шпакловка и болядиса двата ми апартамента , бързо и експедитивно без забелжки на достъпна цена. Работи много чисто след карая на ремонта остави апартаментите в чисто и подредено състояние.”

на 22 Jun 2023 от Искра Босева

Качена препоръка, Огради и прегради

“Много съм доволен от Емилиян работи много добре изпълнява всичко в посочения срок. Извърши изграждане на ограда като си направи куфража и всичко сам, работи много детайлно и съм изключително довлен от нивото му на работа бих казал ,че работи на топ ниво! Винаги бих го препоръчал на всеки който си търси качествен изпълнител на добра цена.”

на 27 Jul 2023 от Захари Маринов

Качена препоръка, Цялостен ремонт

“Наех Емилиян за ремонт на триетажна къща като го наех понеже видях положителните отзиви , а и предложената цена беше много добра.Като цяло въобще не съжалявам всичко стана чудесно даже не съм предполагала колко хубаво ще се получи. Комуникацията беше много лесна, за всяко нещо ми обръщаха внимание като цяло не ми достигат думите за това колко съм доволна и искам да кажа ,че ги препоръчвам от все сърце и им пожелавам да имат все повече работа понеже те го заслужават.”

на 02 Apr 2024 от Снежана Иванова

Качена препоръка, Ремонт на кухня

“Работила съм с Емилиян много пъти, всичките ми апартаменти и вили ги е направил той. Наскоро му се доверих за цялостен ремонт на баня и кухня и лепене на плочки 60 на 120 и, както винаги, останах много доволна. Винаги е работил много качествено, бързо и чисто. Ако имам нужда, отново бих работила с него. Толкова пъти съм му се доверявала, отново бих го направила. Страхотен специалист!”

на 31 Mar 2024 от Гергана