Добре дошли на бизнес профила на Ивелин Петров


При монтирането на вашия под от паркет или дюшеме е много важно да се спазват строго технологични процеси. При правилно спазен монтаж и правилна поддръжка, той ще издържи много дълго време без да има нужда да бъде реставриран. За по-голяма износоустойчивост и дълготраен ефект на лакираните повърхности Ви препоръчваме нанасянето на трета ръка лак. За постигане на оптимални резултати се препоръчва при редене или пренареждане на паркета да се лепи за подовата замаска.

Паркет и ламинат е основна сфера на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


От 20 години съм в тази сфера и Ви уверявам, че ще бъдете доволни от услугите, които предлагам.

Специализация и квалификации


Монтаж на нов паркет с лепене Монтаж на стар паркет с лепене Монтаж на готов лакиран паркет с лепене към основа Монтаж трислоен паркет (вкл. подложка дебелина 3мм.) Монтаж на ламиниран паркет Циклене на паркет Циклене на дюшеме с реактивен лак , безир , боя Фугиране Лакиране Монтаж на первази от масивна дървесина Монтаж первази от масивна дървесина към под + лакиране Монтаж фурнировани первази с височина 4 см. към стена Монтаж фурнировани первази с височина 6 см или 8 см. към стена Монтаж первази от масивна дървесина високи към стена Монтаж завършващи и преходни лайсни Монтаж OSB плоскости чрез лепене и/или коване Монтаж OSB плоскости 2-ри пласт Еднократно грундиране на бетонова основа Почистване на подпаркетна основа преди монтаж Монтаж и нивелиране скара Монтаж на дюшеме Изработка и монтаж на стъпала и чела от паркет до завършен вид Монтаж первази по стъпала и чела едностранно Монтаж первази по стъпала и чела двустранно

Допълнително


Цикленето и шлайфането на паркет или дюшеме е технологичен процес, при който се отнемат неравностите по паркета и се премахват захабения лак, боя или друго покритие до осигуряване на напълно гладка повърхност. Независимо дали вашият под „страда” от мръсотия, захабен материал, неравности, или драскотини, най-ефикасното решение е циклене на паркет. Това е добър начин за обновяване на паркетната повърхност, за по- хигиенично и по-естетично помещение. ЛАКОВЕ НА ВОДНА ОСНОВА ЗА ПАРКЕТ И ВСЯКАКВИ ДЪРВЕНИ ПОДОВЕ - с доказана висока устойчивост в нормални домашни условия, екологични, бързо съхнещи. ДВУКОМПОНЕНТНИ ПОЛИУРЕТАНОВИ ЛАКОВЕ - ТИП ГЛАНЦ , САТЕН И МАТ - подходящи за жилищни помещения с високо натоварване и обществени помещения с нормално и ниско натоварване. МНОГО ПОДХОДЯЩИ ЗА ХОРА С ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ ЛАКОВЕ НА АКРИЛНА ОСНОВА - по-дълъг срок за съхнене. - СПЕСТЯВАТ ОТ БЮДЖЕТА ВИ. МАСЛО ЗА ПАРКЕТ комбинация от естествени масла и восъци. Маслата с твърда вакса проникват дълбоко в дървесината и създават естествена гладка повърхност. СМОЛА ЗА ФУГИРАНЕ смесва с финните трици от шлайфаното дърво.