5 оставени мнения от 12 извършени проекти
3.80 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Екатерина Петрова преди 26 месеца за Смяна на наводнен ламинат | София

“Поставената задача беше завършена, както беше заявена във срока който беше зададен.”

Ивайло Христов преди 30 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Качествено изпълнение на циклине и лакиране на 12 м2 паркет. Леко забавяне при започването на проекта.Препоръчвам.”

Силвия Николова преди 30 месеца за Циклене и лакиране на дюшеме | София

“Изключително съм доволна! Много точен човек. Свърши си работата безупречно.”

Георги Толев преди 32 месеца за Циклене и лакиране на паркет | София

“Професионално свършена работа. Много съм доволен.”

Андрей преди 26 месеца за Редене, циклене и лакиране на паркет | София

“Пълен провал. Реденето, цикленето и байцването са под всякаква критика. Паркетът не може да се чисти, защото е толкова грубо изшкурен, че парцалът се закача и пуска власинки. Има дупки до стените по-големи от 2см. Същата работа и с байцването.”

Светослав Богданов отговори:

От нищо съм направил нещо, за дупките, по норма трябва да има разстояние защото за невежите да обясня че паркет се стеснява и разширява, за байцването сам си избра цвета, за миенето идва от лака, понякога заради циркулацията се получава, относно клиента за мене е необяснимо с кви очи го пише това, при положение че много добре знае какво е дал да се слага, да поясня че четири месеца са минали от тогава, да не го под сещам какво говорихме, беше много доволен, пълно безочие, много е лесно да плюеш а реално да си дал едно нищо, много добре знае че всяка една паркетина съм я избирал една по една, много добре знае че съм докопувал паркет защото от повечето нищо не ставаше, нормалното беше да ми звънне и да ми каже за проблема четири месеца по късно, а настръването на лака можех да оправя но той е решил да плюе