10 оставени мнения от 12 извършени проекти
3.70 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

преди 5 месеца за |

“Чудесно изпълнена работа, в срок и старателно изпълнение!”

Нели Василева преди 12 месеца за Градинска чешма | Сливница

“Каквото обеща, направи. Доведе си бригада и приключиха в срок.”

Иван Куманов преди 25 месеца за Извозване на отрязани клони | Божурище

“Наех бригадата за изчистване на двор от клони и рязане на 5 трудни дърва. Реагираха бързо и свършиха работата за ден. Доволен съм”

Десислава Иванова преди 25 месеца за Лепене на гипсокартон в стая около 15 кв.м | Враца

“Доволна съм от изпълнението. Бяха в уречения час на мястото. Свършиха всичко, както сме поръчали. Перфектно прави ъгли и стени под нивелир. Бяха съобразителни със шума и почистваха след себе си.
Бих ги препоръчала.”

Виж снимки
Елена Димитрова преди 32 месеца за Боядисване на таван на тераса | София

“Много добре и в срок изпълнение на поръчката.”

Любов Христова преди 34 месеца за Саниране на малък селски имот | Враца

“Благодаря на бригадата на Евгени Петров за извършеното саниране на моя обект. Работата приключи предсрочно и с качествен материал. Момчетата са ангажирани и дисциплинирани; Работят акуратно независиимо от трудността на терена. Организацията в бригадата е безупречна. Препоръчвам бригадата и на други клиенти.”

Евгени Петров отговори:

Мерси мого

Михаил преди 34 месеца за Изливане на бетонна плоча или армирана замазка в мазе | София

“Евгени дойде с бригада сутринта, даде оценка как да се свърши работата и беше готов да започне веднага. След 4-5 часа бяха приключили и ми помогнаха с почистването на мястото. Бяха коректни и постигнахме компромис с цената и обхвата на работа, за да се вместя в бюджета си. Препоръчвам изпълнителя.”

Мариана Цветкова преди 31 месеца за Ремонт на вътрешни стълби | София

“Не съм доволна. Даже см не знаеха какво е. Дойдоха, чукуха стълбите и стана по-зле даже.”

Мила Младенова преди 32 месеца за Обръщане на прозорци | София

“Няма да оставя нито една звезда! Ако имаше в минус, миже би, там шях да оценявам! Абсолютни мърлячи! Идват неподготвени и претупват работата. Сега трябва да разбиваме и да правим всичко отново! Не ги наемайте, ако искате да хвърляте грешни пати на вятъра! Аматьори и манипулатори! Дете ще се справи по-добре естетически и технически от тези измислени “ майстори”!”

Виж снимки
Николина Стефанова преди 33 месеца за Лепене на камъни на подпорна стена | София

“Абсолютен мошеник. Никога не е работил с дялани камъни. От самото начало имахме разногласия и на всяка моя забележка отговаряше "ще го оправим", но така си и остана. Като цяло нищо не беше наред, дойдоха 2 часа по-късно от уговореното, хората му нямаха инструменти, не знаеха какво да правят. Той изчезна за няколко часа, а те бездействаха. Разбрахме се да му платя при приключване на обекта, но още на първия ден ми поиска голям аванс. Изпълнението беше толкова лошо, че се наложи да къртим "подредените" камъни на ръка преди да е стегнал бетона. През цялото време се опитваше да ме убеди да му възложа и ремонт на покрива.”

Евгени Петров отговори: Виж снимки

Тиа не иска основа да се направи и за това се озоваха леки дупки Тиа иска Камъка да се нареди като Терекот без фуги и със стар камък да го зидамене и не съм мошеник нито съм излъгал ако съм мошеник нима да работят Тиа самата не знае какво иска и не разбира какво желае мога да прикача снимки да покажа да ли не съм майстор да видите и прецените