Добре дошли на бизнес профила на Ради Георгиев


Здравейте, ние сме майстори за ремонт и изграждане на всякакъв вид покриви, дървени конструкции, навеси, беседки, направа на хидроизолации, смяна на улуци и водосточни тръби и др. СМР. Работим с договор и гаранция за качество и без скрити такси. РАБОТИМ В ЦЯЛАТА СТРАНА! Обадете се - Ние Ви очакваме!

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Качени препоръки от предишни клиенти:

Качена препоръка, Покривни услуги

“Запознах се с тях по интернет. Споразумяхме се за нов покрив и аз останах удивен - всичко се случи много бързо, сръчно, с желание и качествени материали. Препоръчвам ги от все сърце на всеки, уникални хора са. Направиха и на брат ми покрива, и той остана много доволен. Невероятни хора са!”

на 01 Sep 2023 от Христо
Виж всички мнения

Опит


Ние сме професионалисти с опита на няколко поколения майстори и стотици успешно и прецизно ремонтирани покриви.

Специализация и квалификации


Предлагаме пълна Гама от ремонтни дейности: ► Ремонт на покриви. ► Дървени конструкции ► Пренареждане на керемиди ► Изграждане на навеси ► Изграждане на Летни кухни ► Хидроизолация на покривни конструкции ► Безшевни американски улуци. ► Хоризонтални и Вертикални улуци ► Монтаж на водосточни тръби ► Обшиване на комини ► Подмяна на капандури ► Тенекеджийски услуги ► Изграждане на беседки ► Надстройка на тавански стаи ► Усвояване на тераси. Цялостно затваряне и приобщаване. ► Кърти. Чисти. Извозва - Събаряне на стари къщи и постройки, почистване на дворове, мазета и др СМР. Нека Ви бъдем полезни!

Допълнително


ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС Ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си. Цените ни са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, даваме дългосрочна гаранция. РАБОТИМ НА 3 ОСНОВНИ ПРИНЦИПА: -КАЧЕСТВО! -КОРЕКТНОСТ! -ДОВОЛНИ КЛИЕНТИ! ЗА ВАШЕТО СПОКОЙСТВИЕ ПРЕДЛАГАМЕ: -ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР -ГАРАНЦИЯ ДО 15г. -ПОДПИСВАНЕ НА ДОГОВОР! -ГАРАНЦИЯ ДО 15г