Добре дошли на бизнес профила на Andartabg


С богат опит в света на строителството, ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от решения за всякакъв вид строителна дейност.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Работим за фирми с национална и международна известност с високо ниво на търсене в строителството , така че за нас е чест да разчитат на нашите услуги през тези години. С богат опит в света на строителството, ние предлагаме на нашите клиенти широка гама от решения за всякакъв вид работа. Ние ще ги подкрепим от първия момент с всякакви въпроси, които могат да възникнат. Това с което сме различни е отношението и личният съвет по време на разработването на проекта. От началото до реализиране му, включващ архитектура, интериорен дизайн, до завършването и материалното изпълнение на продукта.

Специализация и квалификации


Един от основните стълбове на нашата компания е нашият екип, съставен от хора, които твърдо вярват в проекта "Andarta". Те се вълнуват и ангажират с всеки нов проект, който нашата компания предприема. Нашият приоритет е добре свършената работа, като за нея имаме собствен екип от квалифицирани специалисти. За всеки въпрос, който искате да зададете, не се колебайте да се свържете с нас

Допълнително


Ние сме наясно, че можем да се подобрим в много аспекти, затова се учим всеки ден да предлагаме на нашите клиенти услугата, която очакват от нас. Преместването на персонала ни, както и оборудването, необходими за правилното изпълнение на заданията, които нашите клиенти наемат.