2 оставени мнения от 5 извършени проекти
1.50 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Ася Младенова преди 34 месеца за Камини | София

“Не съм доволна от свършената работа.Камината е некачествено построена. Много приказки без покритие за много пари. Никакъв професионализъм според мен.”

Асен Мирославов отговори: Виж снимки

Аз и моята бригада сме коректни към всички клиенти никои не сме излъгали работим честно има от клиентите мушеници Ася съм и работил работата която съм свършил къщата боядисана покрива изчистен боядисан 2 камини направени които останаха да се облекчат с камака работата беше 6300лв който ми даде 3000лв за материали и останаха 3300лв за пулочаване останаха си 1ден почивка Тиа ми звъна по телефона Асене ДАИ ми 1000лв брат ми ще ти даде всичките останали пари за получаване и никои не ми върна парите нито ми дадоха остатъка блокираме и замина За Германия които види обявата какво е направила със Моис труд колегите как се подигра Ася с мен

Йордан преди 33 месеца за Изливане на зид пред къща и други дейности | София

“Асен Мирославов Димитров и Здравко, Григор, Цветомир, Съби, Данчо са едни изпечени мошенници с автентично цигански манталитет. Лично Асен ще ви обещае всичко, ще подпише договор, ще си даде ЛК да я снимате, ще ви покаже желание и ищак за работа (но само в началото), и когато клиента го надуши, че е некадърник и му каже да си оправя проблемите за своя сметка), изведнъж "вдига" кръвно, започва да го "боли" глава, и "отива в болница" за да не се върне никога повече поне да се опита да си довърши започнатото. Това е един чист долен лъжец и измамник, който ако ви каже добър ден трябва да се огледате дали слънцето е изгряло. Взима парите ви и ви завлича. Пазете се от Асен и синовете му, Анани и Тихомир.”

Виж снимки