1. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.


2. Врати

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата. монтаж на входна врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, всички подкатегории, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


3. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на праг, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


4. Ключарски услуги

По специално в сферата на ключар, аварийни ключарски услуги, автоключар, заключващи системи. всички подкатегории.


5. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, шкурене, стълбища и парапети, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, всички подкатегории, навеси и покриви, осб плоскости.


6. Енергийна ефективност

По специално в сферата на енергийна ефективност на сгради, обследване за енергийна ефективност, соларни инсталации, фотоволтаични системи, възобновяеми енергийни източници, всички подкатегории.