Добре дошли на бизнес профила на ВЕНИ


Фирма ВЕНИ работи вече десет години качествено и коректно в полза на клиента.Изпълняваме предимно индивидуални проекти изцяло съобразени с желанията и потребностите на човека пред нас.

Мебели и обзавеждане е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 64 месеца за Изработка на два гардероба | София

“Гардеробите бяха изпълнени много качествено и в срок. Определено препоръчвам този изпълнител.”

Венелин Петров отговори:

Благодаря за оказаното доверие. Весели празници!

преди 70 месеца за Шлайфане, полиране и лакиране на 100м дървени первази | София

“Възхитителен човек! Всичко е свършено много добре.
Аз самата съм очарована, супер точен човек, мога да кажа само хубави неща.
Преппоръчвам с две ръце!”

Венелин Петров отговори:

Благодаря за хубавите думи. Радвам се че оправдах доверието което ми оказахте и Ви пожелавам щастие и късмет във всичко!

преди 113 месеца за Изграждане на навеси над две парко-места | София

“Много професионално изпълнение на навесите.
След като покрай ремонт на моята къща се сблъснах с много "майстори", направо не мога да повярвам че срещнах най-сетне майстори които си държат на думата, спазват срокове, идват когато кажат, ако изникне нещо се обаждат по телефона веднага, не искат допълнително пари за дребни допълнителни модификации. независимо от ниски температури и че идват от извън София, 8.30-9.00 бяха пред портата за да си свършат задачите. Първоначално помислих, че ценовата оферта беше висока но след като видях как 4 мъже работиха 10 дни и колко труд е зад самото изпълнение мисля че получих добра оферта.”

Виж всички мнения

Опит


Трудовата ми кариера започва от 1998 год. като общ работник в строителството.2000 та година управител на магазин за обзавеждане на бани и кухни.2003 г. станах съдружник във фирмата.2004 г. направих фирма специализирана в производство на мебели и търговия с материали за него в съдружие отново.2007 г. се роди фирма ВЕНИ изцяло самостоятелно.През изминалите години винаги съм бил на първа линия-очи в очи с клиента.Нямам изпълнен проект без мое лично участие.Практиката учи най-добре, но трябва да се четат и дебелите книги

Специализация и квалификации


Основна дейност на фирмата е производство на кухни по индивидуален проект изработени от висококачествени материали и като цяло мебели с нестандартни решения.Няма да сбъркате ако поверите изработката на парапет от всякакъв тип на моята фирма.ВЕНИ ЕООД произвежда метални входни врати, интериорни МДФ с фолио/боя.Фирмата монтира готови врати на определени производители.От 2012 г. фирмата започва да изработва метални конструкций, огради, навеси и козирки. В редки случай фирма ВЕНИ изпълнява цялостни ремонти на къщи и апартаменти готови до ключ.