1. Врати 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт, боядисване, изграждане на врата, монтаж на входна врата, външни врати, дървени врати, обръщане на врата, интериорна врата, монтаж на плъзгащи се врати, метални врати, блиндирани врати, монтаж на интериорна врата.


2. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на подматрачна рамка, монтаж на рафтове, монтаж на вратички, монтаж на предпазна мрежа за котки, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на комарници, монтаж на хватки за катерене, монтаж на бойлер, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало, монтаж на матрак, монтаж на ламперия.


3. Мебели и обзавеждане

По специално в сферата на обзавеждане на офис, обзавеждане на магазини, тапицерски услуги, мебели по поръчка, обзавеждане на заведения, реставрация на мебели, ремонт на мебели, реставрация на гардероб, разглабяне и сглабяне на гардероб, разглабяне на секция, реставрация на секция, сглабяне на секция, монтаж на плот, монтаж/сглабяне на мебели, разглобяване на мебели, сглабяне на мебели, обзавеждане на жилища.


4. Паркет и ламинат

По специално в сферата на редене на дюшеме, лакиране на паркет, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, ремонт на паркет, фугиране на паркет, поставяне на подложки, циклене на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


5. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


6. Дърводелски услуги

По специално в сферата на врати и огради, декоративни изделия, дърворезба, шкурене, стълбища и парапети, мебели по поръчка, первази, лакиране на дърво, навеси и покриви, осб плоскости.


7. Дограма и остъкляване 1 извършен проект

По специално в сферата на ремонт на дограма, витрини, pvc дограма, фризове и первази, остъкляване на тераси, дървена дограма, обръщане на прозорци, корнизи, щори, тенти и комарници, монтаж на стъкло, всички подкатегории, алуминиева дограма, демонтаж на остъкление, остъкляване на зимна градина, смяна на уплътненията на стъклопакет, гравиране/рязане на стъкло, стъкларски услуги.

Виж мнения

8. Железарски услуги

По специално в сферата на декоративни изделия, всички подкатегории, стълбища и парапети.


9. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти, антикорозионна защита, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация, външна изолация с неопор.


10. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


11. Боядисване и декорация

По специално в сферата на боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на входове/етаж/, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


12. Външна изолация

По специално в сферата на топлоизолация от перлитобетон 10см, поставяне на термопанели, топлоизолация от перлитобетон 20см, каменна вата /rockwool/ 5 см., фибран /xps/ 5 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, стиропор /eps/ 10 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


13. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.