Добре дошли на бизнес профила на Младен Конецовски


Вайпърс БГ е водеща българска компания в областта на проектирането, изработката, монтажа и сервизното обслужване на метални изделия, детайли и конструкции. Фирмата притежава дългогодишен опит в изграждането на външни и вътрешни рекламни съоръжения, подови и стенни стелажи, изработката на рекламни щандове от алуминий и отдаването им под наем.

Металообработване е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Занимаваме се професионално с метални изделия от 14 години.

Специализация и квалификации


Специалирани сме в изработката, доставката и монтажа на най-различни метални изделия и реклами. Разполагаме с високо квалифициран екип, който с лекота се справя с всеки зададен проект.

Допълнително


Изпълняваме проекти както в София така и в цялата страна на най-добри цени. Разполагаме с екип от отлични професионалисти, модерна техническа база в гр. София и сериозен капацитет за изпълнението на проекти в следните направления: МЕТАЛНИ КОНСТРУКЦИИ: Навес с ламарина Навес с поликарбонат Навес за кола Метално хале Къща с термопанели Метален гараж Желязна ограда и др. Вайпърс БГ(vipers.bg) е синоним на качество и точност. Работим с професионални машини от висок клас, които наред с влаганите висококачествени материали позволяват да достигнем прецизност и експедитивност без аналог в бранша. Безкомпромисни сме по отношение на изискванията на нашите клиенти. Изпълняваме проекти както в София, така и в цяла България. Вайпърс БГ е предпочитан партньор в Германия, Австрия и Хърватска.Ние работим за успеха на нашите клиенти!