Добре дошли на бизнес профила на ЕТ “ЛИС СТРОЙ”


Ако покривът ви е протекъл или той просто показва възрастта си, време е за ремонт на покрива. Има няколко неща, които трябва да имате предвид, защото покривът е една от най-важните части на вашата къща. Разберете всичко за ремонта на вашия покрив и какви разходи можете да очаквате.

Покривни услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


С богатият си опит в изпълнението на редица обекти и екип от професионалисти, ние от ЕТ „Лис Строй“ – Елисей Борисов успяхме да помогнем на много наши клиенти да осигурят спокойствие и уют в своя дом, да оправдаем доверието им и да си изградим име на надежден и лоялен изпълнител и партньор. Изграждане и ремонт на покриви, качествено полагане на хидрозиолация и прецизно изпълнение на металшни обшивки, са дейностите, за които може да ни потърсите, като ние ви гарантираме възможно най-бърза и адекватна реакция. Ще се постараме да изпълним и най-прецизните и трудни задачи, които ни поставите! За нас е важно клиентите ни да останат доволни и да бъдат спокойни, че са инвестирали своите финанси по най-правилния начин!

Специализация и квалификации


Защо да изберете нас за Вашия ремонт?- Защото ние сме опитни, работим качествено, уважаваме клиентите си и се надяваме те да ни препоръчат на свои познати. Цените, на които работим са добри и отговарят на вложения труд и материали. Отстраняваме течове, справяме се отлично с частични и основни ремонти на покриви от различен тип. Предлагаме гаранция от 10 до 15 години за качеството ни на работа.

Допълнително


Бригадата ни има готовност да поеме обекти и да работи в на територията на цялата страна. Повикайте ни в София, Пловдив, Бургас, Варна, Благоевград, Велико Търново, Видин, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Раз град, Русе, Стара Загора, Хасково Гаранция от 10 до 15 години за Качество на добри Цени