14 оставени мнения от 21 извършени проекти
5.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Здравко Гайдаров преди 1 месец за Лепене на плочки | София

“Изключително сме благодарни и доволни, че попаднахме на Коцето и екипа му. Работата беше свършена отлично без абсолютно никакви забележки. Помогнаха ни и продължават да ни помагат с още много други неща по апартамента. Искрено препоръчвам с две ръце!”

Иван Минев преди 2 месеца за Ремонт мазе | София

“Костадин е любезен и усмихнат. Всички първоначални уговорки са спазени. Работата беше извършена качествено и в срок. Момчетата събраха всичкия боклук след себе си. Бих работил с удоволствие отново заедно с Коце и екипа му.”

Виж снимки
Костадин Отонов преди 4 месеца за Ремонт на мазе | София

“Още от огледа Костадин ми направи отлично впечатление с вниманието си към детайла и препоръките, които даде.
Офертата беше разумна и след като се разбрахме, работата беше свършена качествено и бързо. В процеса на ремонта изникна нужда от допълнителни дейности, включително такива, препоръчани от моя тъст, които бяха остойностени, включени в общия проект и изпълнени коректно.

Целият проект беше извършен бързо, качествено и на разумна цена - точно,както се бяхме разбрали. Много полезни ми бяха разговорите с Костадин и насоките, които той даваше, в което си личеше дълбокият му опит с широка гама от ремонтни дейности.

Останах много доволен и със сигурност препоръчвам Костадин и екипа му.”

Виж снимки
Петър Петров преди 5 месеца за Откриване и отстраняване на теч | Банкя

“Костадин реагира бързо, направи оглед, даде своевременно цена на ремонта, от която не се отклони в процеса на ремонта. Проблемът беше течащ покрив, след ремонта (подмяна и пренареждане на керемиди в засегнатия участък) от там вече не тече. Препоръчвам и бих го потърсил пак.”

Ферхан Исмаилов преди 25 месеца за Цялостен ремонт на апартамент | София

“От ден 1 до последния ден изключително прецизна работа и коректно отношение! Костадин се ангажира лично, както със стриктен контрол на качеството на изпълнение така и с извънредна работа, когато това беше необходимо. Макар, че в крайна сметка мащаба на ремонта се оказа по-голям от първоначално предвидения той и екипа му успяха да изпълнят всичко в срок и на първоначално договорената цена! Определено го препоръчвам и след време пак бих потърсил услугите му!”

Мария Александрова преди 27 месеца за Външна изолация и други довършителни | София

“Коректни са, идват навреме и свършиха работата качествено!”

Виж снимки
Лъчезар Михайлов преди 29 месеца за Изолация на тераса | София

“Бързо и акуратно поставяне на фибран и измазване на тераса с минерална мазилка въпреки неподходящото време (Декември) за такъв род дейности. По предложение на Костадин направихме пауза от няколко дни между изолацията и измазването. Бригадата работи дори в събота и то на рождения ден на дъщеричката на Костадин за да използваме подходящото за полагане на мазилката време. Много съм благодарен на Коце и помощниците му! Измазаха също и спалнята, където няма балкон и напрактика работиха стъпили на едно первазче от 15-20 см, което за малко да ми докара инфаркт! Благодаря Коце!”

Стефан Косев преди 30 месеца за Ремонт на тераси | София

“Отлично свършена работа! Много съм доволен от Костадин и помощниците му. Задачата беше да се обновят 2 тераси на апартамент: мрежа, шпакловка, мазилка, монтаж на плочки. Ремонтът беше извършен много качествено, терасите изглеждат като нови.”