Добре дошли на бизнес профила на Крез Билдинг Груп


Ние сме фирма с над 6 години опит в сферата на стройтелството и ремонтните дейности.Разполагаме с различни специалисти,дизайнери,проектанти и бригади за всяка отделна дейност в стройтелството.През времето в което сме създали този екип сме реализирали много проекти включващи цялостни или частични ремонти на жилища,апартаменти,къщи,обществени сгради,индустриални халета,супермаркети,фитнеси,спа центрове,замазки,зидарии и други при новостроящи се сгради.Всеки ремонт е обезпечен с гаранция за вложените материали и дейността за която сме наети!

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Над 6 години се занимаваме със стройтелство и довършителни ремонти,цялостни ремонти,груб строеж,електроинсталации,заземителни и мълниезащитни системи и други.

Специализация и квалификации


Всяка година сме канени от нашите партньори(Knauf,Baumit,Weber,Bramac,Rofix,Хидромат,Изола Петров,ABB,Schluter-System KG) да се запознаем с техните нововъведения и продукти.След положени изпити за придобити знания сме получили множество сертификати и удостоверения.Специализирани сме в реконструкция и ремонт както на отделни помещения като баня или кухня така и цялостни решения от зидария и замазки до фини и декоративни шпакловки, мазилки и бои. Имаме голям опит при изграждането и преустройството на електроинсталации, системи от типа умен дом, сот системи,структурно окабеляване. Изграждане и преустройство на водопроводни и канализационни системи. Имаме богат опит и квалифициран екип при изграждането на преградни стени от гипсокартон, тавани, предстенни обшивки и всичко свързано със системите за сухо стройтелство.Издаване на сертификати при направа на външна топлоизолация или изграждане на нов покрив.

Допълнително


При изпълнение на външна топлоизолация или саниране,гаранцията и сертификата които даваме заедно с производителя на материалите са за срок от 5 до 10 години според класа на използваните материали.Същия начин на работа спазваме и при изграждането на покрив, като гаранцията е до 33 години и застраховка на покрива срещу природни бедствия,пожар и др. до 15 години според сертификата издаден от производителя.При извършване на различни етапи на ремонта се извършва мониторинг от представител на фирмата с чийто материали се извършва ремонта,въз основа на което се издава сертификата и срока на гаранцията!