Добре дошли на бизнес профила на Валери Христов


Предлагам извършване на вътрешни ремонти. Имам над 25-годишен опит в този бранш, от които последните 13 години са в Испания. Испания е държава с изключително голям ръст на строителството в последните 7 години. Имам опит с най-новите материали, тенденции и практики в бранша. Работейки с професионалисти и фирми, отвърдили се на пазара в Испания, днес мога да предложа бързина, качество, коректност и креативнаст на конкурентни цени.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Имам над 25-годишен опит в този бранш, от които последните 13 години са в Испания. Стажа ми е с доста голям опит и работейки в западна Европа съм натрупал умения и знания от едни от най-добрите в този бранш. Придобил съм качества които да донесат на клиента спокойствие и да е доволен от крайният резултат.

Специализация и квалификации


Предлагам разнообразие от услуги: - Полагане на шпакловка (едра и финна); - Плочки (гранитогрес, фаянс, теракот); - Полагане на камъни и каменни облицовки; - Гипсокартон; - Изграждане на стени; - Бояджийски услуги; - Декоративни мазилки; - Топлоизолация; - Звукоизолация; - Обръщане на врати и прозорци; - Зидария; - Замазка; - ВиК услуги; - Ел. услуги; - Усвояване на тераси/балкони; - Естествен паркет; - Ламиниран паркет; - Домашен майстор; - Мазилка; - Монтаж на едра бяла техника; - Монтаж на кухни; - Рязане на плотове; - Окачени тавани; - Декоративни елементи от гипсокартон;

Допълнително


Изготвям персонални оферти, след организиран оглед на обекта. Изпращам офертата на емейл с детайлен отчет на услугите. Всеки детайл е максимално ясен и клиента може да е наясно с какво се захваща и да е сигурен в мен като изпълнител на проекта.