1. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет, редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, поставяне на ламинат, демонтаж на ламинат, поставяне на первази.


2. Боядисване и декорация

По специално в сферата на грундиране, боядисване на входове/етаж/, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо.


3. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на корниз и перде, монтаж на декинг, монтаж на шкафове.


4. Настилки и облицовки

По специално в сферата на рязане на плочки, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, первази, полагане на балатум, премахване на мокет, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, поставяне на мокет, премахване на балатум, фугиране на плочки, лакиране на паркет.


5. Замазки

По специално в сферата на пердашена армирана замазка, саморазливна замазка, циментова замазка.


6. Декорация

По специално в сферата на лакиране, 3d стенни панели, корнизи за скрито осветление, 3d стенни плочи, полиуретанови корнизи за таван, декоративни фризове за стена, декоративни греди, полиуретанови первази за под.


7. Сухо строителство

По специално в сферата на преградна стена, скрито осветление по ъглите, лепене на гипсокартон, куфар за скриване на г- и п-образни тръби.


8. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


9. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.