Добре дошли на бизнес профила на Верона Елит - Ремонти


"Верона Елит" е сплотен екип за професионални строителни и вътрешни ремонти на апартаменти, бани, къщи, търговски обекти. Извършваме комплексни ремонти както цялостно реновиране, така и частични ремонти или довършителни работи за нови апартаменти или къщи до пълна завършеност. В практиката ни държим много на качествена и естетически добре изпълнена работа за да пресъздадем желaната от Вас нова стилна визия и комфорт във Вашия дом!

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Екипът ни се ръководи от човек с дългогодишен опит в строителните и вътрешни ремонтни с богата практика в България и в чужбина. Ние предлагаме пълен набор от строително-ремонтни услуги във всички аспекти на вътрешните ремонти за апартаменти, бани, кухни, офиси, магазини и други обекти. Избираме винаги качествени материали и съвременни технологии на работа за да остане доволен клиента.

Специализация и квалификации


Подови и стенни настилки, плочки, паркет, Шпакловка, Боядисване, Гипсокартон, ВиК, Ел. Инсталации

Допълнително


УСЛУГИ - основен или частичен ремонт на апартамент, баня, къща, офис, търговски обекти - къртене, шпакловка, измазване, бояджийски услуги - специализирана работа с гипсокартон, сухо строителство, окачени тавани и други цели на приложение. - вътрешно преустройство, усвояване на тераса към вътрешно помещение и ремонт. - смяна и поставяне (редене) на плочки в баня - фаянс, теракот, гранитогрес, камък, - полагане на паркет, - монтаж и на аксесоари за баня, вътрешно обзавеждане на баня - ВиК инсталации и електротехнически услуги, - облицовки - топлоизолация, хидроизолация - отопление и вентилация, - съдействие за поръчка на врати и мебели по поръчка и монтаж, - заваряване и монтаж на метални конструкции.