Добре дошли на бизнес профила на Електро Услуги - Ставрев


Аз съм професионален електротехник и заедно с екипа си предлагаме всички видове електро услуги, както и работа с гипсокартон (окачени тавани,куфари,ниши за скрити осветления и фигури) , монтажи и сглобяване на мебели и домакинско оборудване. За нас най-важно е клиента да остане доволен и за това не допускаме компромиси в качеството. Работим чисто на много добри цени и в кратки срокове. Разполагаме с отлични професионалисти с богат опит в довършителните и вътрешни ремонти,главно в сферите на електро инсталациите и окачени тавани.

Електроуслуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Лъчезар Тодоров преди 38 месеца за Електроинсталация на апартамент | София

“Всичко беше изпълнено по предварителната уговорка, колкото и безумно заложени неща да имаше :) Много добра работа ! Изключително бързи и адекватни ! Препоръчвам !!”

Виж всички мнения

Опит


Лично аз имам 7 години стаж , като монтьор електрооборудване и паралелно с това повече от 10 в довършителните ремонти (изграждане и ремонт на ел.инсталации и всички видове ел.услуги.). Работя заедно с професионалисти в областта гипсокартон и богат опит в цялостните вътрешни ремонти.

Специализация и квалификации


Сертификат за квалификация "Техник по автоматизация" ПГЕА 2008г.-2012г. 4-та година на обучение "Електроенергетика" ВТУ "Тодор Каблешков гр.София 2016-2020