Добре дошли на бизнес страницата на Марио Минков


Здравейте, казвам се Марио Минков и съм собственик и основател на фирма Kraft Floors. Специализирани сме в подовите настилки за домът, офиса и търговски обекти. Произвеждаме наш продукт висококачествен SPC винилов под, както и предлагаме широка гама от ламиниран паркет, естествен паркет, и дизайнерски ръчно правени плочки.

Стандартна иконка за категория Паркет и ламинат Паркет и ламинат е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Горд съм с над 15- годишният си опит в сферата на подовите настилки в САЩ. Имаме ненадминат подход и професионализъм с който можем да ви помогнем както в избора. така и в монтажът на избраните от вас подове. От тази година открихме и първият офис на КРАФТ ФЛООРС в България и предлагаме ненадминат по качество и цена SPC винил.

Специализация и квалификация


Професионална майсторска степен от асоциацията на MBA (master of builders association Washington). Почетен член на майсторите занимаващи се с паркети и натурални подови настилки. Сертифициран майстор от клубът на BONA Америка и Sno Isle Skill Center, Вашингтон. Член на камарата на почтени местни старт ъп бизнеси в Woodinville, Washington.