1. Плочки и теракот 1 извършен проект

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


2. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


3. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


4. Настилки и облицовки

По специално в сферата на циклене на дюшеме, гравиране на плочки. рязане на плочки, фугиране на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, циклене на паркет, первази, полагане на балатум, всички подкатегории, премахване на мокет, щампован бетон, паважни плочи, лепене на плосък камък /гнайс и др./, поставяне на изкуствена трева, шлайфане на мозайка, поставяне на мокет, премахване на балатум, епоксиден под, поставяне на ламперия, фугиране на плочки, лакиране на паркет, лепене на плочки.


5. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, грундиране, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.