Добре дошли на бизнес профила на Веселина Веселинова


Предлагаме полагане на топло и хидроизолация; груб строеж, ремонт на апартаменти и къщи в Стара Загора и региона.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Свилен Стоев преди 34 месеца за Зидария на вътрешни стени | Стара Загора

“Професионално отношение и качествено изпълнение на възложената работа!
Благодаря на Веселина и нейния екип!”

Цветомир Христов преди 38 месеца за Освежаване на 3-стаен апартамент - 73 кв с латекс стени, тавани и боя дограми. Подготовка на баня | Стара Загора

“Благодаря на Веселина и нейните момчета за добре свършената работа и най-вече за това, че я свършиха в определения срок.
Обемът работата беше да се ремонтира стар захабен апартамент до ниво БДС +
При наложили се промени се оказаха изключително гъвкави, също така мн. добра координация с другата фирма за дограми.Задачите, цените и пр. уточнавахме дистанционно и когато възникваха някакви недоразумения бързо бяха изчиствани. Комуникацията с Веселина е изключително лесна !
Препоръчвам!”

Виж снимки
Виж всички мнения

Опит


Екип от професионалисти с над 15 години опит в промишленото и гражданско строителство, предлага комплексни строителни услуги срещу възлагане, според нуждите и желанията на възложителя.

Специализация и квалификации


Ръководител строителен инженер и служители със съответното техническо специално образование

Допълнително


Изпълняваме кофражни и армировъчни работи за жилищно, промишлено, високо и ниско строителство, изкопни работи, укрепване на изкопи и сгради, кофражни работи, арматурни заготовки и полагане на армировка, доставка и полагане на бетонови смеси, производство и монтаж на метални конструкции; изграждане на ел. инсталации; вътрешно строителство – замазки, мазилки, полагане на подови настилки, шпакловки, бояджийски работи; вертикална планировка – полагане на бордюри, павирани настилки, тротоарни плочи, бетонови настилки и др. Извършваме ремонти на апартаменти, къщи, вили, офиси, търговски и промишлени обекти. В екипа ни за домашни ремонти има и дамско присъствие, така че можете да разчитате на перфекционизъм по отношение на качество и чистота на изпълнение.