Добре дошли на бизнес профила на Димитър Божков


Предлагаме ви качественно изпълнение на Шпакловъчни и Бояджийски дейности от нашият малък сплотен екип, оборудван с машини и инструменти за безвъздушно боядисване и шпакловане, с което осигуряваме бързина, чистота на работа и ниска цена. С механизирано шлайфане и набор от инструменти сваляме стари покрития и затова можем да изпълняваме както нови, така и стари стени и тавани. Боядисваме, полагаме тапети, правим декоративни мазилки и слагаме ламперии. Екипът ни е семеен и работим задружно и коректно.

Боядисване и декорация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

Виолета преди 33 месеца за Продухване и боядисване на дървена дограма в малка кооперация | София

“ПРЕПОРЪЧВАМ МИТКО И КОЛЕГИТЕ МУ. Митко и колегите му са много професионални, дадоха ми балансирана оферта относно цена-качествено изпълнение с дълготраен резултат, много лесно се говори с тях, изпълнението е точно - каквото сме се разбрали - това бе направено и в срок. Оценявам, че не ми е било налагано някакво техническо решение, преработваха си работата поради наши капризи относно цветове в блока. Много мили хора, също така работят чисто.”

Димитър Божков отговори: Виж снимки

Много благодаря за топлите думи! Бъдете здрави и благословени!

Мирослав Добрев преди 34 месеца за Боядисване на интериорни врати | София

“Много съм доволен, всичко беше супер.”

Димитър Божков отговори:

Благодаря на сем . Добреви. Пожелавам им със здраве да си ползват освежения апартамент!

Виж всички мнения

Опит


Ние сме опитни бояджии и монтажници с техническо образование - натрупали огромен опит в Швеция и България и прилагаме успешно този професионален опит за бързо и висококачественно изпълнение на вашият проект! Имаме десетки успешно завършени проекти в жилища, офиси, медицински заведения и обществени сгради!

Специализация и квалификации


Редови Лицензиран Член на Камарата на Строителите в България за 2023#2024! Контрол на Качеството. Лицензирани Бояджии и Монтажници.

Допълнително


Уважаеми Клиенти! Предлагаме ви професионална услуга, прецизност и коректност! Работим чисто и бързо! Даваме гаранция!