Добре дошли на бизнес профила на Христо Контев


КОНТИКИ ООД e eкип от опитни професионалисти - ентусиазирани, целеустремени и активни хора, които по най - оптимален начин използват своя потенциал при всяка поставена цел. Доверието, което изградихме през десетките години до днес, ни задължава да дадем най - доброто от себе си, за да продължим да бъдем лидери в Североизточна България! Ние предлагаме на нашите партньори и приятели качествени продукти и ефeктивни услуги на конкурентни цени.

Борба с вредители е основна сфера на работа.


Опит


Фирма Контики, гр. Добрич с дългогодишен опит предлага следните услуги на територията на Североизточна България : - Фумигация - на зърнена продукция срещу складови вредители в мелници, складове, силози, липове, кораби, контейнери, производствени помещения и прилежащи площи - Дератизация - метод и средства за унищожаване на гризачи – резервоари на инфекции и вредители на селскостопанско и друго имущество. - Дезинсекция - методи и средства за унищожаване на вредните членестоноги – паразити и преносители на инфекциозни и инвазионни болести по хората и животните. - Дезинфекция - методи и средства за обезвреждане или редуциране броя на патогенните микроорганизми във външната среда. - Продукти за растителна защита и биоциди - широка гама продукти за контрол на вредители. Като лидер на територията на Североизточна България извършва професионални обработки срещу хлебарки, бълхи, кърлежи, мравки, мухи, оси , вредни гризачи (мишки, плъхове и др.) на частни и обществени сгради, еднократно или с абонаментни ДДД договори. КОНТИКИ ООД работи съгласно наредба № 1 от 5 януари 2018 г. за условията и реда за извършване на дезинфекции,дезинсекции и дератизации.

Специализация и квалификации


Агроном Растителна Защита Еколог Ръководители на ДДД услуги Дезинфектори Технолог на зърнените, хлебните и фуражни продукти Технолог - Обгазител

Допълнително


КОНТИКИ членува в Национална Асоциация по Пест Контрол - България - НАПКБ; Българска Асоциация по Растителна Защита - БАРЗ и Българска Асоциация на Лицензираните Фумигатори Обеззаразители - БАЛФО.