Добре дошли на бизнес профила на Геороги Иванов


Фирма ,,Ремонтстрой17‘‘ ООД извършва строително-ремонтни дейност в София и софия-област до 30км. Правим безплатни огледи и консултации. Ние от фирма ,,Ремонтатрой17‘‘ ООД сме готови да изпълним Вашите поръчки.

Цялостен ремонт е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Качеството на работа за нас е основен принцип, който поставяме на първо място. Ние се стараем всеки член на нашият екип да получава нужното уважение и възнаграждение за да развива уменията си и обича това което върши. Така създадохме успешен механизъм, с който гарантираме качество на работа. Точността и коректоността също са много важни принципи в нашата професия. Всеки клиент си има планове от които зависят важни събития в живота му и ние ще се погрижим всичко да върви според плановете, Ви.

Специализация и квалификации


Ние предлагаме вътрешни и външни ремонти на входове, къщи, апартаменти, офиси. Услугите, които предлагаме са: - Шпакловка - Замазка - Боядисване - Обръщане на прозорци - Фаянс, теракота, гранитогрес - Гипсокартон - Зидане на балкони/тераси -Лепене на тапети -Лепене на камък -изолация на скеле -и други.