1. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на тереса.


2. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, монтаж на аксесоари за баня, проектиране на баня, къртене на баня.


3. Електроуслуги

По специално в сферата на ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, монтаж на стенна лампа, изграждане на електроинсталация, монтаж на контакт, монтаж на ключ, монтаж на плафони.


4. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шпакловка върху гипсокартон, шлайфане, монтаж на ръбохранител, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


5. ВиК Услуги

По специално в сферата на аварии, вик-вътрешно проектиране, монтаж на съдомиялна, демонтаж на душ кабина, монтаж на тоалетно казанче, монтаж на тоалетна чиния, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, изграждане на мръсен канал, монтаж на пералня, сушилня, демонтаж на душ кабина, водопроводна инсталация до 3 метра, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, спирателен кран (след водомер), отпушване на мивки, демонтаж на мивка, смяна на водопровод с пп тръби ф20, отпушване на сифони, монтаж на смесител за мивка в баня, монтаж на моноблок, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, демонтаж на душ панел, демонтаж на вана, демонтаж на тоалетна, монтаж на мивка за баня, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, монтаж на структура за вграждане, монтаж на душ панел, лепене на тръби, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод.


6. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, префугиране на плочки, полиране на плочки, лепене на гранитогрес, монтаж на ъглови лайсни, рязане на плочки, лепене на фризове и цокъл, фугиране на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/.


7. Настилки и облицовки 1 извършен проект

По специално в сферата на рязане на плочки, лепене на плосък камък /гнайс и др./, лепене на плочки.


8. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


9. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, цялостен ремонт на кухня.


10. Замазки

По специално в сферата на саморазливна замазка, подова замазка в баня.


11. Монтажи

По специално в сферата на монтаж на преградни мрежи, монтаж на навес, монтаж на корниз и перде, монтаж на мрежа против гълъби, монтаж на декинг, монтаж на ограда, монтаж на лира в баня, монтаж на опънати тавани, монтаж на простори, монтаж на ревизионен отвор, монтаж на телевизор 20 инч., монтаж на котлон, монтаж на абсорбатор, монтаж на таванен простор, монтаж на вентилатор за баня/тоалетна, монтаж на стенни конзоли, монтаж на климатик, монтаж на радиатори, монтаж на шкафове, монтаж на стъклен параван, монтаж на огледало.


12. Обръщане

По специално в сферата на обръщане на вратa, обръщане на прозорец, обръщане на алуминиеви ъгли, обръщане с пластмасови ъгли, обръщане на стъпала с плочки, обръщане с плочки.