Добре дошли на бизнес профила на Иван Петров


Термоинтертрейд предлага пълна гама от продукти и услуги за отопление, газификация, климатизация и възобновяеми енергийни източници. Благодарение на големият опит, който имаме, можем да предложим безпроблемно сътрудничество и качествено изграждане на отоплителни инсталации на газ, пелети, дърва и въглища, електрозахранване. Водещ принцип на Teрмоинтертрейд е създаване на трайни контакти и близки взаимоотношения с клиентите чрез качествени услуги.

Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.


Опит


Повече от 13 години извършваме цялостни или частични отоплителни инсталации, монтираме радиатори, котли, камини и соларни панели.

Специализация и квалификации


<---> Монтаж на ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ Доставка и монтаж на отоплителни инсталации за жилищни и промишлени помещения. Монтаж на пелетни, електрически, газови котли или на твърдо гориво. Монтаж на радиатори, лири и бойлери с и без серпентина. <---> Монтаж на ГАЗОСНАБДИТЕЛНИ СИСТЕМИ Проектиране, доставка и монтаж на газоснабдителни инсталации за жилищни и промишлени помещения. Доставка и монтаж на тръби, радиатори, котли и настройка. <---> Монтаж на СОЛАРНИ СИСТЕМИ Проектиране, доставка и монтаж на инсталации с панелни или вакуумно-тръбни соларни колектори. <---> Монтаж на КЛИМАТИЗАЦИОННИ СИСТЕМИ Монтаж на климатици, термопомпи, вентилаторни конвектори, чилъри и системи за климатизация.