1. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


2. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита, вътрешна изолация, шумоизолация, саниране на сгради, хидроизолация.


3. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, грундиране, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, облепване с найлон, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


5. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


6. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, поставяне на первази.