1. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лунички, монтаж на ключ.


2. Изолация и Саниране

По специално в сферата на работа за алпинисти, антикорозионна защита. вътрешна изолация, шумоизолация, всички подкатегории, саниране на сгради, хидроизолация.


3. Отопление и климатизация

По специално в сферата на лъчисто отопление, автоклиматици, монтаж на радиатори, отоплителни системи, профилактика, овк проектиране, вентилация, горивни системи/котли, отопление на басейн, пректиране на инсталация, соларни панели, всички подкатегории, ремонт на теч от газов котел, монтаж на соларни системи, ремонт на радиатор, газови инсталации, монтаж и ремонт на климатици.


4. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


5. Ремонт на техника

По специално в сферата на ремонт на телефони, ремонт на микровълнова печка, ремонт на бойлер, ремонт на черна техника, ремонт на печка, ремонт на пералня, домофони, ремонт на компютър, ремонт на хладилник, всички подкатегории, ремонт на климатик, ремонт на бяла техника.


6. Паркет и ламинат

По специално в сферата на лакиране на паркет. редене на дюшеме, редене на паркет, монтиране на стъпала и прагове, фугиране на дюшеме, пренареждане на дюшеме, циклене на дюшеме, винил, монтаж на декинг и скара, всички подкатегории, демонтаж на паркет, лакиране на дюшеме, пренареждане на паркет, фугиране на паркет, циклене на паркет, поставяне на ламинат, поставяне на первази.


7. Ремонт на кухня

По специално в сферата на частичен ремонт на кухня, всички подкатегории, цялостен ремонт на кухня.