2 оставени мнения от 3 извършени проекти
3.00 от 5

Това са мнения от потребилите на платформата "MaistorPlus", публикували заявка в сайта и избрали изпълнителя през нашата система.

Виктор Марков преди 42 месеца за Почистване на улуци на двуетажна къща и дребни поправки по покрива | София

“На Асен Василев може да се има доверие. Всички наши уговорки бяха изпълнение коректно. Комуникацията с него беше бърза и лесна. Екипът му работи бързо и стегнато. След като привършат работа, почистват и изхвърлят боклуците.”

Пламен Василев преди 34 месеца за Бутане на дървено бунгало | Радомир

“НЕ препоръчвам!!!
Няколко часа след началото на работата ми заявиха как ще вдигнат цената с 30% поради многото материал и необходимостта от по-голям камион. Съгласих се.
По-голям камоин не дойде, а боклука се изхвъри на няколко курса с малък.
Част от боклуа беше изхвърлен в дерето до близките кофи за боклук, заради което получих предупреждение от кмета на селото.
Част от боклука си остана в моя двор, а част от боклука се опитаха да го напъхат и скрият из двора ми.
След няколко разговор с Асен и обещанията му че ще си изчисти, той така и не се появи. В крайна сметка сам събрах 10 чувала боклук, дъски и стотици килограми желязо оставено в двора ми и сега ще тряба да плащам на друг да довърши тяхната работа.”

Асен Василев отговори:

Казахте че е 30 квадрата бунгалото А то квадратурата вие е 45 кв за без пари няма да ви работим и ние храним семейства За железата това не е включено защото не е от бунгалото а от лозето ви Изхвърлихме само 2 чувала трици до контейнера Комшиите ви също взеха част от останките от бунгалото добрите дъски Сигурно са ги запазили другите Сигурно те са ги изхвърлили до контейнера