1. Сухо строителство 1 извършен проект

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.

Виж мнения

2. Електроуслуги

По специално в сферата на аварии, ремонт на домофон, лед панели philips 14см, всички подкатегории, ремонт на електроинсталация, поправка нагреватели на улук, нова ел. точка, демонтаж на полилей, монтаж на полилей, монтаж на лед лента (скрито осветление), влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж на лунички, лампа, единичен ел. ключ с рамка, ел. табло с автоматични бушони, ремонт на звънец, цялостни разходи по електро, монтаж на стенна лампа, единичен ел. контакт с рамка, полагане на кабели за телевизия и интернет, преработка на електро, свързване разпределителна кутия, монтаж предпазител в ел. табло, изграждане на електроинсталация, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, стенна лампа за баня, ikea, монтаж на контакт, стенна лампа nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, монтаж на скрита лед лента на тереса, пробиване през стени за кабели, монтаж на ключ, двойна стенна лампа nymane, трансформатор за лед осветление, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, монтаж на осветителни тела, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, wifi ключ за външно осветление, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), полагане на нов ел. кабел, двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на плафони, двоен ключ с рамка за скрит монтаж.


3. Топлоизолация

По специално в сферата на дюбелиране, топлоизолация на под, топлоизолация от перлитобетон 10см, топлоизолация със стъклена вата, топлоизолация с минерална вата на вътрешни стени, топлоизолация в подпокривно пространство, топлоизолация от перлитобетон 20 см, полагане на изолация с фибран и стиропор, топлоизолация на водопроводни тръбни системи, шпакловка с теракол и мрежа, топлоизолация с минерална вата на външни стени, шпакловка с теракол и мрежа (2 ръце).


4. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, грундиране, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, облепване с найлон, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, лепене на первази, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване на радиатори, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо, бял латекс крафт мастер.


5. Мазилки

По специално в сферата на външна мазилка, монтаж на полимерна мазилка, минерална мазилка над топлоизолация, сваляне на стара мазилка, машинна мазилка, цветна силиконова мазилка, измазване на стени и тавани, драскана мазилка (на варово - циментова основа) за външно измазване.


6. Каменоделски услуги

По специално в сферата на изграждане на огради, изработка на паметници. шлайфане и полиране, изграждане на пътеки, всички подкатегории, поставяне на цокъл, шлайфена на камък, рязане на камък, лепене на камък.