Добре дошли на бизнес профила на Кристиан Стефанов


Фирма Т-ИНВЕСТ е специализирана в строителството със Строителна система ТЕРМОМУР Генералното решение, едновременно формиране, изграждане и изолиране, екологично съобразен,краткотраен строителен процес , евтин идеален за строеж през зимният сезон.

 

 

 

Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Тази система е подходяща за изграждане на стени на зимници, домове , индустриални халета , хладилни помещения и др. Термо са блокови елементи-  кухи форми които се подреждат като лего , след което се запълват с бетон. В резултат се получава готова бетонна стена с двустранна изолация . Термо блоковете са от излят експандиран полистирен който придава на елемента идеална форма . Експандираният полистирен е лек материал като всеки от блоковете тежи около един килограм , това рязко намалява използването на човешка сила. Материалът лесно се обработва и реже което го прави пасващ за работа с ъгли и прозорци. Последното спестява и време и усилия , това позволява само за един ден да се изградят основните стени на сто квадратни метра къща Строителната система ТЕРМО има над двадесет и пет годишен опит в Скандинавия.

Двадесет и две години в изграждането на луксозни къщи , хотели и сгради.

Добра организация , къси срокове и високо качество.

Издадено съгласие за влагане в строителството от МНРРБ от 16.04.2003 год

Специализация и квалификации


Единственият сертифициран представител на THERMOMUR за България

Специализирана в изграждане на къщи от хибриден тип (дървено-метална конструкция) с различни изолации и облицовки, в райони и терени трудно достъпни за механизация.