Добре дошли на бизнес профила на Калинчев


Фирма "G D V" е специализирана в продажбата, на едро и дребно, на всички модели гаражни врати, автоматични плъзгащи хотелски врати, автоматични врати за супермаркети, стъклени автоматични врати за магазини и офис сгради, автомобилни бариери, оградни врати и автоматика за тях, дистанционни управления, носещи елементи за врати, сервизиране и резервни части за предлаганите от фирмата съоръжения. Кратки срокове на изпълнение: Времето за производство и доставка е съкратено и ние сме в състояние да изпълним поръчки в рамките на няколко дни.

Железарски услуги е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Последни мнения от клиенти:

преди 113 месеца за необходимо е да се направи профилактика или пренастройване на амтоматиката/табло и елекромотори/ | София

“Чудесна работа! Хората пристигнаха в уречения ден и час, и в условията на студено, зимно време отстраниха посочените от мен проблеми.”

Виж всички мнения

Опит


Над 13 години професионален опит. Целта ни е, не само да ви предложим качествен монтаж на отлична цена, но и дългосрочна техническа поддръжка.

Специализация и квалификации


Ние разполагаме с обучен, опитен и квалифициран персонал, гарантиращ професионално и ефективно изпълнение на всички свои задължения. За поддържане високо ниво на своята професионална, търговска и техническа квалификация, екипът на фирмата ежегодно преминава квалификационни курсове по договореност с нашите чуждестранни партньори. Фирма "G D V" е специализирана в доставка и монтаж на всички модели гаражни врати, автоматични плъзгащи хотелски врати, автоматични врати за супермаркети, стъклени автоматични врати за магазини и офис сгради, автомобилни бариери, оградни врати и автоматика за тях, дистанционни управления, носещи елементи за врати, сервизиране и резервни части за предлаганите от фирмата съоръжения. - Гаражни врати - Индустриални врати - Ролетни врати - Автоматични врати - Оградни врати - Оградни пана - Бариери - Сензорни врати - Автоматика - Аксесоари - Носещи елементи

Допълнително


Конкурентни цени: Разходите за производство и транспорт са сведени до допустимия минимум, което ни дава възможност да предлагаме качествена продукция на по-ниска цена от вносните продукти.