Добре дошли на бизнес страницата на Стобис 2000


Фирма СТОБИС извършва всички видове строително-ремонтни работи: зидарии, мазилки, инсталации, боядисване, подови и стенни облицовки; теракот, фаянс, гранитогрес. Фирмата изпълнява строителство и реконструкции на жилищни сгради и еднофамилни къщи.

Стандартна иконка за категория Строителство на сгради Строителство на сгради е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:


Ремонт на апартамент

Цялостен ремонт на Апартамент

Апартамент в ж.к. Стрелбище 74 м2 Цялостен ремонт на жилище. 1.Къртене на стара настилка премахване 2.Къртене на стари плочки и премахване на аксесоари в баня. 3.Преместване на стена и направа на нова. 4.Поставяне на всички видове настилки. 5. Направа на гипсо картон и скрито осветление. 6.Работа по зададен проект.

Жилищна сграда с дентална клиника

Жилищна сграда с дентална клиника

Жилищна сграда с дентална клиника.Намираща се на ул.''Българска Морава 71''. В сградата има 20 апартамента изградени с високо качествени материали. На партерения етаж се намира дентална клиника с изключително красив дизайн.

Скрито осветление

Гипсо картон и скрити осветления

Наши извършени проекти с гипсо картон

Баня по проект на наш клиент

Баня от А до Я

Бани от 2019-2020г.

Последни мнения от клиенти:

Цвятко Станулов преди 3 месеца за Ремонт на баня | София

“Много професионално и добре извършен ремонт, коректно отношение!
Препоръчвам!”

Любомир Стоянов преди 49 месеца за Цялостен ремонт на баня | София

“Изключително сме доволни от работата на майсторите. Беше направен основен ремонт на банята, всичко е перфектно, накрая оставят чисто.
Бих ги препоръчала на приятели!”

Lena Lena преди 53 месеца за Поставяне на плочки в баня | София

“Много стриктни и компетентни. Съобразяват се с изискванията на клиента и едновременно дават препоръки за най-добри решения. Отлична хронология на дейностите и прецизно изпълнение. ”

Виж всички мнения

Район на работа:

Трудов стаж


Фирма СТОБИС е основана през 1992 г. и е редовен член на Българска строителна камара. Фирмата извършва проучване и проектиране, изграждане на разнообразни жилищни, обществени и промишлени сгради, реконструкции, вътрешни довършителни работи и всякакви ремонтни дейности.

Специализация и квалификация


Фирма СТОБИС разполага с квалифицирани специалисти с богат професионален опит в строителството и ремонтните дейности. СТОБИС гарантира висок професионализъм, контрол на качеството на възложените работи и коректност в договорираните срокове.