Добре дошли на бизнес профила на Алпексперт


АЛПЕКСПЕРТ ГРУП е специализирана в работата на височина по индустриален алпийски способ (ИАС). Фирмата работи с квалифицирани по системата на АРАС промишлени алпинисти и изпълнява редица строителни, довършителни, ремонтни и почистващи услуги.

Изолация и Саниране е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


Алпексперт груп има изпълнени над 35 000 работни часа на височина, без инциденти и злополуки. За това време сме завършили качествено в срок и без рекламации над 250 топлоизолационни проекта, почистили сме над 130 дка разнообразни фасади и сме извършили още множество разнообразни ремонти, монтажи и др. Квалификация: Фирмата притежава атестат от Асоциация на Работещите по Алпийски Способ ( АРАС ) за правоспособност за извършване на дейности по алпийски способ и провеждане на обучения. Персоналът на фирмата е преминал обучения за монтажници на фасадни топлоизолационни системи и квалификационни курсове по безопасност при работа по електрообзавеждане и неелектрически уредби на електрически и топлофикационни центали.

Специализация и квалификации


Алпексперт груп е специализирана фирма за извършване на дейности по индустриален алпийски способ ( промишлени алпинисти ) и провежда обучения на височинни работници.