Добре дошли на бизнес страницата на Никола Николов


Clean Clima е малка фирма зад която стоят млади хора с солиден опит и ефективни решения в областа на отоплението, климатизацията и алтернативните източници на енергия. Това че сме малка фирма е основното ни приемущество, защото по този начин можем да покажем лично отношение на всеки наш клиент. Като всеки млад екип ние сме мотивирани да се доказваме във всяко едно нещо което правим, така че да оправдаем очакванията на нашите клиенти.

Стандартна иконка за категория Отопление и климатизация Отопление и климатизация е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:Район на работа:

Трудов стаж


Силата ни е в нашия колектив и нашите идей. Защото най-голямото богатство на една фирма не е техническата база или финансовия ресурс, а хората който работят в нея. За това ще кажем, че ние имаме опит в областа на климатичните системи (климатици, термопомпи с различни източници на енергия) системите за отопление на твърдо гориво и пелети, слънчевите системи за топла вода, в тази област ние можем да предложим инженерингово проектиране, конкурентно офериране, качествено и професионално изпълнение, и отговорна потдръжка на предложените от нас решения за дома.

Специализация и квалификация


Ние можем да предложим най-доброто качество на нашите клиенти в следните услуги:

Проектиране на системи за отопление и климатизация

Изграждане на отоплени инсталации (парно)

Изграждане на соларни системи

Професионално консултиране и монтаж на климатици

Профилактика и ремонт на климатици