Добре дошли на бизнес профила на Studio - MPC


Ние от "Marten Project Company - MPC" предлагаме високо професионални и гъвкави решения в сферата на проектирането. Богатият опит и екип от експерти ни позволява да намерим удовлетворяващи за клиентите ни решения на оптимална цена.

Архитектура и дизайн е основна сфера на работа. Разгледайте всички сфери на работа.

Албуми и снимки от проекти:



Опит


В годините на професионален опит, ние постигнахме добри резултати в проектирането на обществени и жилищни сгради, интериорни решения, узаконяване на рекламни съоражения и много други. Ние осигуряваме на нашите клиенти пълно спокойствие и съдействие в целия процес от идеята до разрешението за строеж. Имаме реализирани над 30 обекта в цялата страна за последната година, като реконструкцията на Педиатрията на Медицинаска Академия, ресторант "Авразия", ресторант "Мамин Кольо", заведение за бързо хранене "Ciccione" и много други. За нас всеки клиент е индивидуален и подхождаме с необходимата отговорност към реализацията на неговата идея.

Специализация и квалификации


Специалисти сме в консултирането и изготвянето на Идейни и Технически проекти по всички части, необходими за реализацията на вашата идеята. Благодарение на добрите ни проектантски решения, Вие спестяват време и пари.