1. Строителство на сгради

По специално в сферата на укрепване и фундиране, фасади, проектиране на конструкции, реставрация. пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство.


2. Покривни услуги

По специално в сферата на ремонт на тавани. изграждане на нова дървена конструкция, ремонт на покриви, пренареждане на керемиди, водосточни системи, хидроизолация на покриви, изграждане на покриви.


3. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, машинно боядисване с блажна боя, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване с латекс два цвята.


4. Сухо строителство

По специално в сферата на таван в баня. преградна стена, сух под, лепене на гипсокартон, окачен таван от гипсокартон.


5. Изолация и Саниране

По специално в сферата на вътрешна изолация, работа за алпинисти. антикорозионна защита, саниране на сгради, хидроизолация.


6. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


7. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.