1. Дограма и остъкляване

По специално в сферата на pvc дограма, алуминиева дограма, витрини, гравиране/рязане на стъкло, дървена дограма, корнизи, щори, тенти и комарници, обръщане на прозорци, остъкляване на тераси, ремонт на дограма, стъкларски услуги, фризове и первази.


2. ВиК Услуги

По специално в сферата на оглед и термо снимка, поправка на външна тръба/улук с теч на тереса, затапване на неизползваеми тръби, продухване на тръби, преработка на вик, монтаж на подов сифон, подмяна на канал пвц ф50, преработка на канал ф110, доставка и монтаж на спирателни кранове в баня/мокро, доставка и монтаж на водомери, линеен сифон 55 см alcaplast, смяна на шахта, ремонт на тоалетно казанче, монтаж на хидрофорна помпа, ремонт на пералня, сушилня, смяна на водопровод с пп тръби ф20, демонтаж на тоалетна, демонтаж на мивка, демонтаж на вана, изграждане на септична яма, направа на шахта, монтаж на пералня, сушилня, монтаж на биде, писуар, монтаж на моноблок, демонтаж на душ кабина, спирателен кран (след водомер), рязане на тръби, монтаж на смесител за мивка в баня, отпушване на канал до ф200, отпушване на тоалетна, мивка, тръби в баня и кухня до ф75, отпушване на канал до ф150, водопроводна инсталация над 3 метра /+ точките/, водопроводна инсталация до 3 метра, консултация от специалист на място, демонтаж на душ панел, изграждане на мръсен канал, монтаж на душ кабина, подмяна на водомери, откриване на вътрешен теч, монтаж на тоалетно казанче, откриване на външен теч, монтаж на бойлер при съществуващи изводи за водопровод, монтаж на линеен сифон, монтаж на вана, смяна на вертикален щранг, монтаж на съдомиялна, монтаж на структура за вграждане, демонтаж на душ кабина, сондажи в почва, извод за вода и канал за пералня, съдомиялна, бойлер, монтаж на тоалетна чиния, хоризонтален щранг, монтаж на мивка за баня, монтаж на душ панел, всички подкатегории. течове, почистване на септични ями, отпушване на щрангове, отпушване на шахти, отпушване на сифони, отпушване на мивки, отпушване на канали, лепене на тръби, изграждане на вик инсталация, вик-вътрешно проектиране, вик-външно проектиране, аварии.


3. Боядисване и декорация

По специално в сферата на лакиране на елементи (врати, пощенски кутии, ел.табло и др.), шлайфане и боядисване на асансьор и асансьорни врати (6 броя) с блажна боя, поставяне на кабелни канали, облепяне, шкурене, грундиране и боядисване на стените с новата дограма, грунд за стени артефикс 1 литър, интериорна бяла боя spirit acrylic latex impeccable white 5 литра, бял латекс крафт мастер, лепене на первази, боядисване на радиатори, облепване с найлон, грундиране, боядисване на парапети, первази, тръби, облепване с тиксо, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, боядисване на фасада, шкурене, боядисване на входове/етаж/, грундиране на парапети, первази, тръби, всички подкатегории. машинно боядисване с блажна боя, машинно боядисване с латекс, лепене на тапети, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, боядисване с латекс два цвята, боядисване на врати, прозорци и плоскости.


4. Външна изолация

По специално в сферата на минерална вата 10 см., фибран /xps/ 10 см., шпакловка с армираща мрежа, монтаж на алуминиеви подпрозоречни первази, обработка около климатик и сателитни антени, анкериране /монтаж на анкерни болтове/, доставка, монтаж и демонтаж на скеле, полагане на ъгъл с мрежа, обръщане около прозорците, стъклофибърна армираща мрежа, монтаж на неопор /basf/ 10 см., неопор /basf/ 5 см., стиропор /eps/ 10 см., стиропор /eps/ 5 см., каменна вата /rockwool/ 10 см, поставяне на термопанели, каменна вата /rockwool/ 5 см., топлоизолация от перлитобетон 20см, топлоизолация от перлитобетон 10см, фибран /xps/ 5 см., външна винилна облицовка - сайдинг.


5. Геодезически услуги

По специално в сферата на всички подкатегории. трасирания, измервания и нивелации, картография, кадастър и регулация, геодезическо заснемане, gps измервания.


6. Електроуслуги

По специално в сферата на полагане на лан кабел, монтаж на кутия за скриване на кабели, монтаж на бойлерно табло, девиаторен ел. ключ basic 55 abb бял, кутия за открит монтаж basic 55 abb бял, тройна ел. рамка basic 55 abb бял, двойна ел. рамка basic 55 abb бял, единична ел. рамка basic 55 abb бял, сериен ел. ключ basic 55 abb бял, единичен ел. ключ basic 55 abb бял, единичен ел. контакт с капак влагозащитен ip44 basic 55 abb бял, единичен ел. контакт basic 55 abb, ремонт на звънец, двоен контакт за открив монтаж с капачка за външни условия, монтаж на външен контакт с капачка, монтаж на кутия за обслужване за сет и маркуч, wifi ключ за външно осветление, сет за захранване на маркуч за външно скрито осветление, светещ неонов маркуч на метър, топло бели led /диодни/ лампички за външна употреба., разширение на отвор и монтаж на слаботоково разпределително табло за рутер, двойна стенна лампа nymane, двоен ключ с рамка за скрит монтаж, трансформатор за лед осветление, влагоустойчива лед лента ip65 - 5м, монтаж предпазител в ел. табло, свързване разпределителна кутия, поправка нагреватели на улук, пробиване през стени за кабели, монтаж на скрита лед лента на тереса, прозвъняване на съществуваща електроинсталация, стенна лампа за баня, ikea, лед крушка gu10, 345 лумена solhetta, ikea, спот лампа за таван, 4 крушки nymane, ikea, лед лампа за таван nymane, ikea, стенна лампа nymane, ikea, преработка на електро, монтаж на осветителни тела, направа на отвор и залагане на конзола с гипс, полагане на кабели за телевизия и интернет, демонтаж на стари ел. обекти (ключове, контакти и лампи), ел. табло с автоматични бушони, единичен ел. ключ с рамка, лампа, цялостни разходи по електро, лед панели philips 14см, единичен ел. контакт с рамка, нова ел. точка, полагане на нов ел. кабел, монтаж на ново ел. табло с автоматични бушони(8-10), монтаж на плафони, монтаж на стенна лампа, монтаж на контакт, монтаж на лед лента (скрито осветление), изграждане на електроинсталация, монтаж на полилей, демонтаж на полилей, всички подкатегории. ремонт на електроинсталация, монтаж на лунички, монтаж на ключ, ремонт на домофон, аварии.


7. Ремонт на баня

По специално в сферата на дълбокопроникващ грунд ceresit сt 17 10 л, санитаран силикон ceresit бял, оглед за стъклен параван, допълнителен декор, мозайка и фриз, стъклен параван по поръчка, златен стенен смесител за мивка за баня karag, златен смесител за вграждане за душ, пита и слушалка karag, структура за вграждане grohe с крепежни елементи, бутон и конзолна тоалетна чиния karag, стояща мивка за баня 420х830мм karag louvre g-309, линеен сифон 75 см confluo slim line karag, пералня bosch wan28160by, 8 кг, 1400 об/мин, клас с, ecosilence drive, night wash, бял, шпакловка и боя по таван, вградена душ система 6 в 1, параван за плъзгане 160 х 195, преработка на въздуховод, стъклен параван 60 x 200, df - фиксиран панел за душ roca - 900 x 1950 mm, монтаж на дървен рафт, монтаж на вграден душ, санитаран силикон moment, мазилка / сух разтвор за зидане и мазане baumit puma, замазка баумит solido e160, лепило за плочки ceresit cm 16 flex, рогов сифон ф50 с клапа и неръждаваема решетка, душ слушалка vidima, смесител за душ с чучур vidima, комплект умивалник и смесител 5 в 1, вертикален бойлер теси 80 литра, ъглов моноблок ideal standard, кръгло огледало за баня luna - roca, долен шкаф за баня icp 6060 - inter ceramic, пералян със сушилня 2 в 1, вградена душ система с голяма пита и слушалка, душ пита, слушалка и чучур, душ слушалка и чучур, огледало със скрито осветление, кръгло огледало с рамка, окачено огледало без рамка, вградена конзолна тоалетна, моноблок тоалетна, тоалетна с казанче, мивка с дървен плот, свободно стояща мивка, мивка с вграден шкаф, малка мивка за тоалетна, шкаф за баня, единична поставка/закачалка за кърпа, мивка за баня 60х45 см, бойлер теси 60 л., душ система, тоалетна с капак за вградена структура, бутон за вградена структура, структура за вграждане grohe solido с крепежни елементи, лайсна за плочки, пералня, ревизия за баня, четка за тоалетна чиния, двойна поставка за кърпи, държач за тоалетна хартия, линеен сифон 70 см, стъклен параван 70 см, огледало с вграден шкаф, вентилатор за баня, клик сифон с прелив за мивка, тръбен сифон за мивка, видим viega, смесител за мивка за баня, мивка ideal standart connect 50 х 45 см, комплект 4 в 1 структура с тоалетна чиния, проектиране на баня, къртене на баня. частичен ремонт на баня, цялостен ремонт на баня, уплътнения на санитария, монтаж на аксесоари за баня, всички подкатегории.


8. Шпакловки

По специално в сферата на корекции по стени (шпакловки, мрежа, оправяне след течове), затваряне (обръщане) на външна изолация с теракол, сваляна на стъкла, силикониране, запълване на канали/отвори, циментова шпакловка, монтаж на ръбохранител, шпакловка с гипсово лепило и финно, шпакловка с теракол и мрежа на две ръце, шлайфане, шпакловка върху гипсокартон, шпакловка 2 ръце по стени и тавани, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, гипсова шпакловка, финна шпакловка, варосване.


9. Цялостен ремонт

По специално в сферата на довършителни работи, допълнителни услуги ii, допълнителни услуги i, ремонт на дневна, ремонт на трапезария, ремонт на спалня, ремонт на детска стая, ремонт на коридор, ремонт на мокро помещение, ремонт на тоалетна, ремонт на гараж, ремонт на вход, ремонт на тереса, ремонт на покрив, ремонт на мазе, ремонт на таван, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на апартамент, ремонт на къща.


10. Врати

По специално в сферата на дръжка quattro за wc, грантиен месинг, дръжка quattro хром, дръжка за врата, поставяне на первази за врати, входна врата, подрязване на врата, праг за входна врата, демонтаж на врата, монтаж на входна врата, обръщане на врата, монтаж на плъзгащи се врати, блиндирани врати, метални врати, дървени врати, външни врати, интериорна врата, всички подкатегории. ремонт, монтаж на интериорна врата, изграждане на врата, боядисване.


11. Сухо строителство

По специално в сферата на поставяне на каменна вата 10 см, изправяне на стена с гипсокартон, изграждане на звукоизолационна стена с mute system 33. сух под, преградна стена, окачен таван от гипсокартон, лепене на гипсокартон, таван в баня, поставяне на лента за фуги на гипсокартон, прав джоб за скрито осветление с две чела, прав вертикален преход към второ ниво (скрито осветление), конструкция за гипсокартон (профили, окачвачи, винтове, лента и шпакловка), гипсокартно 12.5мм 2.0 х 1.2 knauf зелен (2.4 кв.м.), лепене на влагоустойчив гипсокартон (зелен), предстенна обшивка, скрито осветление по ъглите, растерен таван, куфар за скриване на г- и п-образни тръби, всички подкатегории.


12. Паркет и ламинат

По специално в сферата на циклене на паркет, циклене на дюшеме, фугиране на паркет, редене на паркет, редене на дюшеме, поставяне на ламинат, монтиране на стъпала и прагове, лакиране на паркет, рязане на паркет зиг-заг по плочки, лепило sikaflex-11 fc, полиуретаново, 600 мл, подов перваз sx165 orac, повторен монтаж на декинг, лепило fdp500 за первази, демонтаж на декинг, поставяне на подов перваз sx194 orac, подов перваз sx194 orac, дървено стъпало, доставка и монтаж на декоративни лайсни, подова звукоизолационна мембрана mapei mapesonic cr 2 мм 1 м, ролка 20 м, винт закалена неръждаема стомана tx25, гумирана подложка epdm за основа под декинг, ламиниран паркет 12 mm robusto d 4686 ml-v4 - adaja oak, декинг масарандуба тс ситно рифелована/гладка, дървен перваз, трислоен паркет дъб-brown sugar piccolo, омасляване на декинг - двукратно по цяла дъска, екстериорно масло rubio monocoat exterior wood protector pure, пакет винтове от закалена неръждаема стомана tx20, клипс за декинг, подложка за подконструкция на декинг spax, декинг махагон сапели (истинско дърво), краче за декинг base 1, регулируемо 25-40 мм, wpc декинг gardin natur орех, подложни профили за декинг от алуминий - 40/20/2мм, трислоен паркет дъб oak mersey grande, поставяне на mdf первази, wpc декинг дъска 25x150x3000 мм, кафява, лепило за паркет lechner legnopol 2000, грунд за основа (подготовка за паркет) lechner primer ac plus, mdf перваз 60 х 19 х 2400, трислоен естествен паркет - натурален, омасляване на паркет, лепене на паркет, грундиране на основа, поставяне на дървени первази, платен оглед за ламинат, универсален силикон - прозрачен, винт 4 х 35 и дюбел, монтаж на фолио под ламинат, фолио под ламинат, xps подложки 5 мм, преходни лайсни, монтаж на преходни лайсни, mdf бял перваз-white profiled-8 см ktex p p6 френски, ламиниран паркет, поставяне на подложки, ремонт на паркет, демонтаж на ламинат, пренареждане на паркет, лакиране на дюшеме, поставяне на первази, винил, монтаж на декинг и скара, пренареждане на дюшеме, фугиране на дюшеме, демонтаж на паркет, всички подкатегории.


13. Хидроизолация

По специално в сферата на полагане на хидроизолационна лента, хидроизолация под плочки, хидроизолация с два пласта битумна мушама, хидроизолация с един пласт битумна мушама, хидроизолация на плоски покриви, две ръце с лента по ръбовете, газопламъчно залепване на един пласт усилен воалит с посипка, хидроизолация с изомакс, хидроизолация с хидроизолационна мембрана, течна хидроизолация, полизол с минерална посипка, усилен воалит без посипка, усилен воалит с посипка, рулонна хидроизолация, грундиране на цялата основа с битумен грунд, почистване на покривна площ.


14. Строителство на сгради

По специално в сферата на сглобяеми къщи. фасади, укрепване и фундиране, реставрация, проектиране на конструкции, пристройки и надстройки, преградни стени, ново строителство, надзор, строеж на дървена къща, вентилируема фасада, строителство до ключ, груб строеж на еднофамилни и двуфамилни къщи, кофраж /колони, греди, шайби/, сглобяеми къщи, канализация, полагане на бетон, кофраж и арматура, изкопни работи и дренажи, всички подкатегории.


15. Замазки

По специално в сферата на подова замазка за наклон на тереса, замазка по канали за кабели и тръби по пода, подова замазка в баня, циментова замазка, подова замазка с перлитобетон армирана до 6 см, замазка над подово отопление, саморазливна замазка, износоустойчива бетонна замазка, пердашена армирана замазка.