1. Шпакловки

По специално в сферата на варосване, гипсова шпакловка, отстраняване (стъргане) на шпакловка от стени и тавани, финна шпакловка, шпакловка 2 ръце по стени и тавани.


2. Плочки и теракот

По специално в сферата на гравиране на плочки, всички подкатегории, лепене на гранитогрес, рязане на плочки, лепене на стандартни плочки/фаянс, теракот/, фугиране на плочки.


3. Боядисване и декорация

По специално в сферата на машинно боядисване с латекс, боядисване на фасада, боядисване на входове/етаж/, всички подкатегории, машинно боядисване с блажна боя, отстраняване (стъргане) на боя от стени и тавани, боядисване на огради и решетки с блажна боя, грундиране на парапети, первази, тръби, шкурене, боядисване на врати, прозорци и плоскости, боядисване с блажна боя върху равна повърхност, боядисване с латекс един цвят, лепене на тапети, боядисване на парапети, первази, тръби, боядисване с латекс два цвята, облепване с тиксо.


4. Ремонт на баня

По специално в сферата на цялостен ремонт на баня, всички подкатегории, уплътнения на санитария, частичен ремонт на баня, проектиране на баня, къртене на баня.


5. Ремонт на тераса

По специално в сферата на направа на хидоизолация, поставяне на декинг, усвояване на балкони и тераси, укрепване на тераси, поставяне на гранитогрес.


6. Цялостен ремонт

По специално в сферата на ремонт на къща, ремонт на апартамент, ремонт на мазе, ремонт на вход, ремонт на гараж, ремонт на тоалетна, ремонт на кухня, ремонт на баня, ремонт на таван, ремонт на покрив, ремонт на тереса.