95 оставени мнения от 151 извършени проекти
4.80 от 5

Евгений Макаров преди 5 месеца за Ремонт на вградени фурната и двата керамични котлона | София

“Останах много доволен. Каза доста ниска цена от очакваната. Свърши много добра работа.”

Денис Але преди 6 месеца за Теч на тръба в баня | София

“Всичко беше изпълнено качествено спрямо уговорката ни.”

Юлиян преди 7 месеца за Проблем с бойлер | София

“Доволен съм от извършения ремонт!”

Anelia Dobreva преди 7 месеца за Ремонт на готварска печка | София

“Много съм доволна от Митко! Реагира бързо, предварително ми разясни възможните срокове, и извърши ремонта професионално и експедитивно. Много коректно отношение. Със сигурност ще използвам пак услугите му, ако се наложи, и го препоръчвам.”

Милена преди 8 месеца за Да свърже мивка (смесител с топла и студена вода и сифон). | София

“Майсторът професионално се справи с възложената задача и корегира грешки в монтажа допуснати от други ,,майстори,,. Препоръчвам го.”

Rosi Velkova преди 9 месеца за Отстраняване на повреда на ледогенератор на хладилник WHIRLPOOL АРТ732 с две врати и диспенсър | София

“Професионално, бързо и качествено ремонтиране на техниката, отстраняване на повредата и справяне с проблема!
Митко е много коректен човек! Благодаря!!! Безрезервно препоръчвам!”

Митко Семов отговори:

И АЗ БЛАГОДАРЯ.

Valeri преди 37 месеца за Подмяна стари метални тръби с нови | София

“Започвам с това, че строителните ми познания са над средните и много често сам си върша много от нещата, обичам да ги изпипвам и мисля, че мнението ми е адекватно.
Не мога да не кажа, че наистина е приятен човек като цяло, отзова се бързо, беше точен при пристигането и не възрази и не се отказа при първоначалното пресмятане на задачата, която излезе доста повече, от написаното от мен в описанието. Също така получих някои полезни съвети най вече в областта на “нагаждането на нещата” така че да станат с минимални усилия. Освен това преправяйки тръбите за чистата вода, не се появиха течове от тях, каквито течове с неохота очаквах предвид начина на работа изпълнен с невнимаване в детайлите.
Но като цяло съм недоволен поради нещата които ще изброя сега:
- цената беше с 25% над нормалната за извършените дейности, което нямаше да е проблем ако всичко беше наред.
- имам два смесителя излизащи от стените, съответно топла и студена вода трябваше да бъде изведена на две места. На едното топлата вода е вляво и студената вдясно, а на другото място са наобратно. Каквото и да си говорим, логиката гласи, че трябва най-малкото да са еднакви.
- появи се теч от обратния наклон на тръбата за мръсна вода под едната мивка , който се наложи сам да отстраня, за да съм сигурен че наистина проблема ще е добре разрешен, лошото беше че в 23 часа отидох за да оправя нещата тъй като не живея там(сигурен съм, че човека щеше да дойде за негова сметка, но все пак не исках да рискувам с крайния резултат)
- монтажа на моноблок(да, стигнахме и дотам) беше меко казано неадекватен. Първо предложих да използваме по-здрави винтове от тези в комплекта, каквито имах в себе си, предвид това, че от личен опит знам, че понякога се късат при завиване. Той отказа и разбира се скъса единия и усложнихме нещата. Все пак добре че имах много винтове под ръка. Второ, монтажа на казанчето го направи накрая след самата чиния и се наложи няколко пъти да го преправя и затяга поради теч между казанчето и меката връзка. Сам призна че казанчето е трябвало предварително да се закачи към чинията за по-лесно и сигурно затягане, но тук бях зает с друго и го изпуснах какво прави. Имаше теч и между спирателния кран и меката връзка. И двата теча ги видях секунди преди да си тръгне и се върна да ги оправя. Отделно между спирателния кран и меката връзка сега има преходник, поради несъответстващото на връзката мъжко/женско спирателно кранче които доколкото помня той сам купи.
Ако мога да обобщя - според мен ВиК не е силната му страна.

Анна преди 46 месеца за Корекция на ВиК връзка - кухня | София

“Майсторът бе внимателен и търпелив.С втората част на проекта се справи много добре, въпреки трудностите. По преработването на ВиК връзката: ремонтът беше добре замислен, но имам някои дребни забележки по изпълнението.”

Гражданин ОтСофия преди 57 месеца за Спешно - отстраняване на теч при съседи | София

“Хората реагираха бързо и в срок. За слагане на плочки не ги търсете обаче - не сме много доволни от крайния резултат.”

Христо преди 59 месеца за Поправяне водопровод в стената на кухнята | София

“наложи се отново да идва майстора за да си довърщи работата”

Rosen Grigorov преди 61 месеца за Проверка на изправност/ ремонт на бойлер | София

“Отзова се в уговорения час. Извърши поправка по ел.таблото и проверка на бойлера. Не острани повредата на винтила. Не бих го наел пак и не бих го препоръчал.”

Тееодора Георгиева преди 66 месеца за Локално парно отопление на електрически ток | София

“Майсторът дойде на адрес в уговореното време и направи реална оценка на изпълнимостта на проекта.”

Мариета преди 67 месеца за ремонт на готварска електрическа печка Дипломат | София

“Коректен, отзова се бързо, ремонтира всичко, което имаше нужда по готварската печка. ”

Михаил Стоянов преди 4 месеца за Проверка на капещ бойлер | София

“След него се наложи да идва отново човек. Смени контакт, който започна да се топи на третия ден. Извиках го отново, стовари вината на конвектора, който е включен в него. Поставих уреда на друг контакт и вече няколко седмици няма никакви проблеми. Сложи и копче на бойлер, което веднага започна да заяжда. Отговорът му беше, че това продават на пазара. След няколко дни копчето изцяло заяде и нямаше как да включа бойлера. Отново друг човек се наложи да подменя свършеното от него.”